Γενικά

Νέο Suzuki SWIFT: Σε συναρπάζει!

Χρησιμοποιώντας εξελιγμένη τεχνολογία που βασίζεται σε απλή λογική, το Suzuki SWIFT είναι το αυτοκίνητο που θα λατρέψεις.

Στο πέρασμα του χρόνου, το SWIFT έχει καθιερωθεί ως ένα εμβληματικό µοντέλο όχι µόνο για τη Suzuki, αλλά και για ολόκληρη την κατηγορία των σουπερµίνι.

Σε αυτό το διάστηµα εξελίχθηκε µε δέσμευση στην απόλυτη αξιοπιστία και στο νεανικό, fun χαρακτήρα, κρατώντας αποστάσεις από αχρείαστα πολύπλοκες και ακριβές τεχνολογίες. H Suzuki εστιάζει διαχρονικά σε καινοτόμες και ταυτόχρονα απλές λύσεις που αποδίδουν εξαιρετικά στην πράξη.

Το προηγµένο σύστηµα HYBRID αποτελεί την πιο τρανταχτή απόδειξη, προσφέροντας ακριβώς αυτό που πρέπει: µεγαλύτερη οικονοµία και υψηλότερες επιδόσεις µε συντριπτικό πλεονέκτηµα το χαµηλό κόστος χρήσης και συντήρησης. Επιπρόσθετα, η νέα, πιο µοντέρνα από ποτέ γενιά SWIFT, βασίζεται σε µια ολοκαίνουργια και εξαιρετικά στιβαρή πλατφόρµα τεχνολογίας HEARTECT, η οποία επιτυγχάνει σηµαντική µείωση του βάρους του αυτοκινήτου και κατά συνέπεια της κατανάλωσης. Η δυναµική της πλατφόρµας HEARTECT ξεδιπλώνεται στο έπακρο όταν συνεργάζεται µε την τεχνολογία Suzuki HYBRID. Αποτελείται από µία συµπαγή ηλεκτρογεννήτρια που υποβοηθά τον κινητήρα στην κίνηση, την επιτάχυνση και ταυτόχρονα παρέχει ενέργεια στα ηλεκτρικά συστήµατα του αυτοκινήτου. Το σύστηµα τροφοδοτείται από µια ελαφριά και υψηλού χρόνου ζωής µπαταρία ιόντων λιθίου, που είναι τοποθετηµένη κάτω από το κάθισµα του οδηγού για εξοικονόµηση χώρου και βέλτιστη κατανομήµή βάρους. Έτσι, οι εσωτερικοί χώροι του SWIFT παραµένουν άνετοι και λειτουργικοί, ενώ δεν επιβαρύνεται το συνολικό βάρος και κατά συνέπεια η οδηγική συµπεριφορά του αυτοκινήτου.

Suzuki

Το Suzuki HYBRID συνδυάζεται τόσο µε τον ατµοσφαιρικό κινητήρα 1.2 των 90 PS όσο και µε τον 1.0 BOOSTERJET των 112 PS που υποστηρίζουν µε δυνατές επιδόσεις τη συναρπαστική, sport οδηγική συµπεριφορά του SWIFT. Την ίδια αίσθηση αποπνέει και το εσωτερικό µε το σπορ δερµάτινο τιµόνι, τα εργονοµικά καθίσµατα, την κεντρική -στραµµένη προς τον οδηγό- κονσόλα και την εξαιρετικά εύχρηστη µονάδα infotainment. Όλα αυτά διαµορφώνουν το κατάλληλο περιβάλλον για µία µοναδική εµπειρία οδήγησης.

Ενδεικτικά της υψηλής τεχνολογίας είναι και τα κορυφαία συστήµατα ασφάλειας του SWIFT, τα οποία περιλαµβάνουν από αυτόµατους προβολείς και προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας, µέχρι ενεργό Cruise Control και αυτόµατο φρενάρισµα για την αποτροπή ατυχήµατος. Και όλα αυτά, σε ένα πακέτο µε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιµή που ξεκινάει από τις €11.830 και συνοδεύεται από τη σφραγίδα Made in Japan, επτά (7) χρόνια εγγύηση και δωρεάν οδική βοήθεια. Τώρα, η υβριδική τεχνολογία είναι προσιτή σε όλους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button