Γενικά

Νέο Honda e: Στάνταρ οι πλευρικοί καθρέφτες-κάμερες

Το ηλεκτρικό μίνι της Honda θα είναι εξοπλισμένο με κάμερες αντί για κλασικούς πλευρικούς καθρέφτες από το βασικό μοντέλο. Μια πρεμιέρα στην αγορά.

Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης της Honda, το οποίο θα ονομαστεί απλώς «e», θα λανσαριστεί μέχρι τον Σεπτέμβριο. Η ιαπωνική φίρμα παρουσίασε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (τον περασμένο Μάρτιο) ένα πρωτότυπο που βρίσκεται πολύ κοντά στο αυτοκίνητο παραγωγής. Πολύ κοντά θα μπορούσαμε να πούμε, καθώς «κονσεπτικά» στοιχεία του πρωτοτύπου θα υπάρχουν στο μοντέλο παραγωγής.

Honda e

Η Honda μόλις επιβεβαίωσε ότι το αυτοκίνητο θα είναι εξοπλισμένο με κάμερες στη θέση των εξωτερικών καθρεφτών. Η ιαπωνική φίρμα τονίζει ότι αυτός ο εξοπλισμός δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στην κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης. Αλλά η πραγματική έκπληξη είναι ότι αυτές οι κάμερες θα είναι στάνταρ από το βασικό κιόλας επίπεδο εξοπλισμού. Και να φανταστεί κάποιος ότι στο e-tron που είναι έξτρα, η Audi το έχει κάνει μείζον θέμα αναφοράς και προβολής.

Για τη Honda αυτές οι κάμερες έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Πρώτα απ’ όλα βελτιώνουν την αεροδυναμική με τη μικρότερη αντίστασή τους στον αέρα, κάτι που έρχεται εις όφελος της οικονομίας. Για τον ίδιο λόγο, το κόμπακτ σχήμα τους συμβάλλει επίσης στη μείωση του θορύβου σε υψηλή ταχύτητα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button