Ποδόσφαιρο

Νέο πρόβλημα στον ΠΑΣ Γιάννινα εν όψει Άρη

Νέο πρόβλημα έρχεται στις τάξεις του ΠΑΣ Γιάννινα εν όψει του αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει το passports.gr, η ομάδα των Ιωαννίνων εκτός από τους Πήλιο και Τζίνο, και ο Ρουμάνος ενδέχεται να μην προλάβει το παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Ο 26χρονος Ρουμάνος αριστερός οπισθοφύλακας στην προπόνηση της Δευτέρας στραβοπάτησε στο γήπεδο με αποτέλεσμα να του γυρίσει το πόδι και να υποστεί διάστρεμμα. Ο Ράντου θα εξεταστεί από τον γιατρό της ομάδας Σταύρο Ριστάνη και αναλόγως της σοβαρότητας του τραυματισμού (στον ΠΑΣ ελπίζουν στη χειρότερη περίπτωση να είναι ένα διάστρεμμα ελαφριάς μορφής) θα κριθεί αν θα είναι στη διάθεση του Στάικου για το ματς με τον Άρη.

Στην προπόνηση της Δευτέρας όσοι αγωνίστηκαν με τον Βόλο έκαναν αποθεραπεία ενώ για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα είχε αγωνιστικά παιχνίδια μικρού χώρου με υψηλή ένταση.

Σήμερα οι ποδοσφαιριστές είχαν ρεπό ενώ για αύριο η προπόνηση είναι στις 3 το μεσημέρι όπου ο Θανάσης Στάικος πριν την έναρξη της θα κάνει ανάλυση του αγώνα με τον Βόλο ενώ στη συνέχεια η προπόνηση θα περιλαμβάνει δουλειά στην αμυντική τακτική για τους μέσους και τους αμυντικούς με τακτικά παιχνίδια με αριθμητικό μειονέκτημα και στη συνέχεια παιχνίδι 11 εναντίον 11.

Χωρίς Πήλιο και Τζίνο στο «Βικελίδης» 

Πολλά όπως είπαμε είναι τα προβλήματα για τον Θανάση Στάικο για το παιχνίδι με τον Άρη και σε αυτά καλείται να διαχειριστεί και τις απουσίες των Πήλιου και Τζίνο οι οποίοι δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω συμπλήρωσης κίτρινων καρτών. Όσον αφορά τη θέση του Πήλιου ο Ράντου είναι αυτός που εφόσον ξεπεράσει το πρόβλημα με το πόδι του θα πάρει τη θέση του κάνοντας ντεμπούτο για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ για τον Τζίνο υπάρχουν δύο παίκτες οι Λιάσος και Μπιλμπάο που θα διεκδικήσουν θέση στο βασικό σχήμα.

Εκτός από τους Πήλιο και Τζίνο ο Στάικος για το παιχνίδι με τον Άρη δεν υπολογίζει και τους τραυματίες Παμλίδη, Καραχάλιο, Παντελάκη, Κιάκο, Κόντε

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button