Ποδόσφαιρο

Νέο κώλυμα για σέντρα το διήμερο 28-29 Αυγούστου στη Super League

Τα προβλήματα φαίνεται πως δεν τελειώνουν στη Super League. Την ώρα που όλα έδειχναν πως θα έχουμε σέντρα το διήμερο 28-29 Αυγούστου, την ίδια στιγμή όλα δείχνουν πως είναι στον… αέρα.

Η νέα πληροφορία που υπάρχει είναι πως ενώ τα είχαν βρει η Cosmote TV και οι πέντε ομάδες (Λαμία, Βόλος, Ιωνικός, Απόλλων Σμύρνης, Παναιτωλικός) για συμβόλαιο 1,6 εκατ. ευρώ το χρόνο φαίνεται πως προκύπτει νέο κώλυμα! Διότι οι «5» ζητούν διετές «κλειστό» συμβόλαιο από την Cosmote ΤV (3,2 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια), ενώ το συνδρομητικό κανάλι προσφέρει συμβόλαιο για «1+1» με το δικαίωμα ανανέωσης να της ανήκει.

Οι συζητήσεις φυσικά συνεχίζονται και θα συνεχιστούν μέχρι και τη Δευτέρα προκειμένου να υπάρχει λύση πριν από τη Γενική Συνέλευση της Super League. Εφόσον λυθεί το θέμα τότε θα έχουμε σέντρα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Σε διαφορετική περίπτωση πάμε για σέντρα το διήμερο 11-12 Σεπτεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η προκήρυξη του πρωταθλήματος μπορεί να υπογραφεί μέχρι και 72 ώρες πριν από τον πρώτο αγώνα, δηλαδή μέχρι και την προσεχή Τετάρτη (25/8).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button