Ποδόσφαιρο

Νέες προσθήκες και ανανεώσεις Φετφατζίδη-Σάσα ψηλά στην ατζέντα του Άρη

Οι άνθρωποι του Άρη έχουν άμεσους στόχους να ολοκληρώσουν τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις και να ανανεώσουν δύο κομβικούς για την ομάδα παίκτες.

Οι προσθήκες νέων παικτών και οι ανανεώσεις συμβολαίων σε παίκτες «βαρόμετρα» βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας των ιθυνόντων του Άρη.

Μεταγραφές σε καίριες θέσεις και βασικού σχήματος έχουν γίνει, όμως θα υπάρξει και συνέχεια, καθώς μερικές θέσεις χρειάζονται και εναλλακτικές λύσεις. Σε αυτό το επίπεδο θα κινηθούν οι «κίτρινοι» το προσεχές διάστημα.

Ακόμα, μετά τις ανανεώσεις συμβολαίων των Χουλιάν Κουέστα, Χαβιέρ Ματίγια και Μπρούνο Γκάμα, η διοίκηση του Άρη σκοπεύει να ανανεώσει τα συμβόλαια δύο ακόμα σημαντικών παικτών, των Γιάννη Φετφατζίδη και Λούκας Σάσα.

Οι δύο τελευταίοι έχουν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021, όμως οι Θεσσαλονικείς θέλουν να τους «δέσουν» στην πόλη μέχρι το 2023. Αυτό θα γίνει αυτό το καλοκαίρι, μιας που από τον Δεκέμβριο οι δύο ποδοσφαιριστές θα έχουν το δικαίωμα να συζητούν με άλλες ομάδες και ο Άρης να μη κερδίσει κάτι σε οικονομικό επίπεδο.

Μόλις «τελειώσουν» με τις υποθέσεις μεταγραφών, οι άνθρωποι του Άρη θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι με τους Φετφατζίδη, Σάσα και θα συζητήσουν για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button