Ποδόσφαιρο

Νέα συνεργασία για την ΠΑΕ Άρης σχετικά με την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε μέσω επίσημης ανακοίνωσης πως πλέον θα συνεργάζεται με την Ticketmaster Hellas, μια συνεργασία που αφορά την ηλεκτρονική αγορά εισιτήριων διαρκείας αλλά και μεμονωμένων αγώνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την Ticketmaster Hellas, καθιστώντας την ως τον Επίσημο Πάροχο έκδοσης των εισιτηρίων μας.

Στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ δίνουμε τη δυνατότητα στους φιλάθλους μας να προμηθεύονται διαδικτυακά τα εισιτήρια διαρκείας και των μεμονωμένων αγώνων, κάνοντας χρήση όλων των λειτουργιών που προσφέρει η πλατφόρμα της Ticketmaster.

Έτσι, οι φίλαθλοί μας θα έχουν τη δυνατότητα χρήσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου, που θα μπορούν είτε να εκτυπώσουν στο σπίτι ή να αποθηκεύσουν στο κινητό ή στο apple/android wallet τους.

Επιπλέον, οι φίλαθλοί μας θα μπορούν να επιλέξουν συγκεκριμένη θέση στο γήπεδο και θα είναι σίγουροι για την ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών τους.

Τέλος, θα προσφέρεται η υπηρεσία access control στην ομάδα μας για την ασφαλέστερη είσοδο στους αγώνες.

Ο Δημήτριος Πετρόπουλος, Διευθυντής Εμπορικής Ανάπτυξης της Ticketmaster Hellas, δήλωσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η ΠΑΕ ΑΡΗΣ επέλεξε την Ticketmaster ως τον επίσημο πάροχο έκδοσης εισιτηρίων. Με τις νέες καινοτομίες μας ελπίζουμε να κάνουμε πιο εύκολη την διαδικασία αγοράς των εισιτηρίων τους για τους φιλάθλους της. Καλωσορίζουμε την ομάδα στην οικογένεια της Ticketmaster και τους ευχόμαστε καλή τύχη για τη νέα σεζόν».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button