ΔιεθνήΠοδόσφαιρο
Νέα πρόταση 75 εκατομμυρίων της Γαλατάσαραϊ στη Νάπολι για τον Όσιμεν
Η Γαλατάσαραϊ δείχνει αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Βίκτορ Όσιμεν από τη Νάπολι και κατέθεσε νέα πρόταση ύψους 75 εκατομμυρίων ευρώ στους πρωταθλητές Ιταλίας.
Οι «παρτενοπέι» είχαν απορρίψει την αρχική προσφορά των 70 εκατομμυρίων ευρώ που τους είχε κάνει η «Τσιμ Μπομ».
Παρ’ όλα αυτά, οι διοικούντες των πρωταθλητών Τουρκίας δεν το έβαλαν κάτω και επανήλθαν με μία νέα πρόταση ύψους 75 εκατομμυρίων ευρώ.
Σύμφωνα, μάλιστα, με Τούρκο δημοσιογράφο, η πρόταση αυτή περιλαμβάνει την αποπληρωμή της μεταγραφής σε δύο δόσεις, κάτι το οποίο μπορεί να αποτελέσει ειδοποιό διαφορά.
🚨 Galatasaray, Victor Osimhen için 75 milyon euroluk yeni bir resmi teklif yaptı! Teklife göre; ödeme iki taksitle yapılacak! Napoli'nin cevabı bekleniyor!
— Yağız Sabuncuoğlu (@yagosabuncuoglu) July 11, 2025
Να τονίσουμε πως ο Νιγηριανός στράικερ τα έχει βρει σε όλα με τη Γαλατά και πλέον όλοι περιμένουν τη νέα απάντηση της Νάπολι.




