Μπάσκετ

Νέα επίθεση στον Άρη εξαπέλυσαν ΕΟΚ-Γιαννακόπουλος

H κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας στα γραφεία της ΕΟΚ δεν στιγματίστηκε μόνο από την απουσία των εκπροσώπων του Ολυμπιακού, αλλά κι από την έντονη λεκτική αντιπαράθεση του αντιπροέδρου της ομοσπονδίας, Αριστείδη Γολέμη, με τον αντιπρόεδρο των «κιτρίνων», Δημήτρη Παπακυριάκη.

Για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε το απίστευτο θράσος της ΕΟΚ και των «δεινοσαύρων» της Ομοσπονδίας που εξαπέλυσαν επίθεση για τον τελικό του Αλεξάνδρειου, αγνοώντας τις προκλήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και τα όσα έκανε για να τινάξει στον αέρα το παιχνίδι! Αυτά όμως κουκουλώθηκαν

Όπως αναφέρει το sport24.gr:

Στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο Αριστείδης Γολέμης έκανε ευθεία επίθεση στον Άρη για ό,τι έγινε στον περσινό τελικό, κατηγορώντας ευθέως τους «κίτρινους» για την ένταση που προκλήθηκε εντός κι εκτός του γηπέδου. «Δεν περίμενα να γίνει αυτό, σε σημείο να μπαίνουν μέσα στο γήπεδο άτομα χωρίς να ελέγχονται. Κινδύνευσε η ζωή μας. Γι αυτό που έγινε υπεύθυνη ήταν η ΚΑΕ Άρης, τόνισε σε πρώτο χρόνο, πριν τον διακόψει ο Δημήτρης Παπακυριάκης, για να επισημάνει πως «δεν θεωρώ ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να το συζητήσουμε αυτό. Εμείς ξέρουμε ποιος είναι ο υπεύθυνος, αλλά καλό είναι να μην το πούμε αυτό τώρα.

Οι τόνοι ανέβηκαν από την πλευρά του αντιπροέδρου της ΕΟΚ, την ώρα που ο εκπρόσωπος του Άρη προσπαθούσε να χαμηλώσει τους τόνους. Το περιστατικό δεν τελείωσε εκεί όμως, αφού άμεση ήταν η νέα τοποθέτηση του Αριστείδη Γολέμη: «Δεν είναι έτσι, υπεύθυνος είναι ο Άρης και μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα.

Τον λόγο μάλιστα πήρε κι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και σχολίασε πως «όλα όσα έγιναν πέρυσι ήταν ντροπιαστικά. Δεν μπορεί να βλέπει η οικογένειά μου το παιχνίδι από το ξενοδοχείο και ο Λάσκαρης να δίνει συγχαρητήρια λέγοντας ότι ο τελικός έγινε με οικογένειες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button