Ποδόσφαιρο

Νέα απώλεια για τον Άρη, πριν τον ημιτελικό Κυπέλλου

Ο Άρης δεν τα κατάφερε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και ήρθε ισόπαλος δίχως σκορ (0-0)

Ο Άρης δεν κατάφερε να “αντιδράσει” μετά το “Χ” κόντρα στον Πανσερραϊκό. Ηρθε μια νέα ισοπαλία και κατ’ επέκταση νέα απώλεια βαθμών, με το 0-0 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, λίγα 24ωρα πριν τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου απέναντι στον Παναιτωλικό. Ηταν ένα ματς με ελάχιστες φάσεις.

Tίποτα αξιόλογο στο πρώτο 45λεπτο

Στο 13′ ο Σαμόρα έπιασε από τα δεξιά και πλάγια, αλλά ο πορτιέρο του ΠΑΣ έδιωξε σε κόρνερ. Το πρώτο 20λεπτο πέρασε δίχως κάτι αξιόλογο από τις δυο ομάδες. Στο έδαφος έπεσαν οι Οντουμπάτζιο και Τζούρασεκ αντιμετωπίζοντας προβλήματα, όμως συνέχισαν στο ματς. Στο 27′ ο Σαβέριο γέμισε μέσα στην περιοχή και η μπάλα κατέληξε κόρνερ, δίχως να το εκμεταλλευτεί ο Άρης.

Στο 30′ ο Ντουκουρέ έπεσε στην αντίπαλη περιοχή, η φάση ελέγχθηκε στο VAR για αντικανονικό τράβηγμα του Παμπλίδη στον Ιβοριανό, ωστόσο δεν δόθηκε παράβαση. Ενα σουτ του Φετφατζίδη στο 33′ κόντραρε, η εκτέλεση φάουλ του Κόντε στο 37′ δεν ανησύχησε τον Κουέστα και το ματς τελείωσε με 0-0 στο πρώτο ημίχρονο.

Αλλαγές από Μάντζιο αλλά τελικά… Χ

Στο 47′ ο Ροσέρο έκανε την σέντρα από τα δεξιά, ο Κόντε βρέθηκε απέναντι από τον Κουέστα αλλά δεν πρόλαβε την μπάλα, σε μια επικίνδυνη στιγμή από τον ΠΑΣ. Στο 51′ ο Κόντε επιδίωξε με τακουνάκι να απειλήσει στην μικρή περιοχή, όμως στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Οντουμπάτζιο. Στα πρώτα λεπτά του β’ μέρους ο Άρης δυσκολευόταν να αναπτυχθεί ενώ στο 55′ ο Τζούρασεκ τραυματίστηκε. Επεσε μόνος τους στο έδαφος και φάνηκε να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δεξί πόδι.

Ο συγκεκριμένος παίκτης καθώς και ο Ντουκουρέ αντικαταστάθηκαν καθώς ο Μάντζιος προχώρησε σε δυο νέες αλλαγές. Οι Βέλεθ και Μάνου Γκαρθία πέρασαν στο ματς ενώ στο 61′ ο Σαμόρα έκανε γυριστό σουτ, το οποίο έφυγε πάνω από την εστία, σε μια σημαντική ευκαιρία. Στο 72′ ο Μορόν αντικατέστησε τον Σαβέριο. Στο 78′ ο Μορόν σκόραρε αλλά είχε σφυριχθεί επιθετικό φάουλ.

Στο 84′ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μάνου έπιασε ένα καλό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής, αλλά ο Νάγκι απέκρουσε. Στο 84′ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μάνου έπιασε ένα καλό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής, αλλά ο Νάγκι απέκρουσε. Στις καθυστερήσεις σε γέμισμα που έγινε, ο Νταρίντα προσπάθησε να βρει τον Μορόν όμως απομάκρυναν οι γηπεδούχοι. Το ματς τελείωσε 0-0.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Λιάσος, Μπακαδήμας, Εραμούσπε, Κιάκος, Ριένστρα, Τζίνο, Τουτού, Ροσέρο (86′ Ντεμίρ), Παμλίδης, Κοντέ (63′ Κόντε)

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα,, Οντουμπάτζιο, Ρόουζ, Μπράμπετς, Φατόρε, Ντουκουρέ (58′ Βέλεθ), Τζούρασεκ (58′ Γκαρθία), Σαβέριο (72′ Μορόν), Φετφατζίδης (46′ Νταρίντα), Μπένετ (46′ Σουλεϊμάνοφ), Σαμόρα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button