Ποδόσφαιρο

Νάτσο Γκαρσία στο Yellow Radio: «Νιώθω ένας από εσάς, Άρης για πάντα»

Ο Νάτσο Γκαρσία ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά που πέρασαν από τον Άρη φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio, στην εκπομπή «Στάζει πι-Πέρι» και συγκίνησε μιλώντας για Άρη αλλά και για το τότε φιλικό με την Μπόκα.

Αναλυτικά όσα είπε στον Περικλή Τράιο:

Για την αγάπη των φίλων του Άρη προς το πρόσωπο του είπε:

Και εγώ σας αγαπάω πολύ όλους, αγαπάω πάρα πολύ τον Άρη, έχω ζήσει πάρα πολλές ωραίες στιγμές στην ομάδα και μου λείπετε πολύ. Είμαι παίκτης που πάντα

Για το αν του λείπει η Ελλάδα, η Θεσσαλονίκη και ο Άρης και αν θα ήθελε να έρθει κάποια στιγμή είπε:

Ήταν μια πάρα πολύ μεγάλη χαρά και ήταν μεγάλη έκπληξη όταν με πήρατε τηλέφωνο. Είχα πάρα πολύ καιρό να μιλήσω με Ελλάδα, έχω κάποιες επαφές και θέλω κάποια στιγμή να έρθω στο «Κλεάνθης Βικελίδης» να δω τον Άρη. Ευελπιστώ ότι μέσα στον επόμενο χρόνο θα καταφέρω να έρθω, θέλω να ξαναδώ το γήπεδο τους χώρους και όλα τα μέρη που αγαπούμε, ελπίζω να καταφέρω να έρθω με όλη μου την οικογένεια.

Στο τι πιστεύει ότι φταίει και ο Άρης δεν κατάφερε να πάρει κάποιον τίτλο είπε:

Η αλήθεια είναι ότι εκείνη την εποχή υπήρξαν ομάδες οικονομικά πιο δυνατές από τον Άρη και νομίζω ότι αυτό έφταιξε. Βέβαια είχαμε πετύχει κάποια καλά πράγματα και κάναμε καλές πορείες αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιον τίτλο.

Σε τι πιστεύει ότι οφείλεται το πάθος που έβγαζε στον αγωνιστικό χώρο είπε:

Το πάθος αυτό που έβγαζα οφείλεται κυρίως στους οπαδούς του Άρη, έπαιζα πάντα σε ένα γεμάτο γήπεδο, κάναμε και καλές ευρωπαϊκές πορείες τότε ο κόσμος ταξίδευε και ερχόταν μας στήριζε παντού και πάντα ήταν μια «ένεση αδρεναλίνης» για μένα ο κόσμος του Άρη και η στήριξη του.

Στο τι θα συμβούλευε τους τωρινούς ποδοσφαιριστές του Άρη για να πετύχουν τον στόχο τους είπε:

Αυτό το οποίο τότε έβλεπα και θα συμβούλευα στους τωρινούς ποδοσφαιριστές είναι ότι κάθε φορά πρέπει να βγάζουν πάθος πρώτα ατομικά ο καθένας και μετά όλοι μαζί σαν ομάδα, αυτό κάνανε τότε και μεγαλύτεροι ηλικιακά ποδοσφαιριστές από μένα και προσπαθούσα να τους αντιγράψω, όπως ο Νεμπεγλέρας.

Για το τότε Άρης-Μπόκα είπε:

Είναι από τους πιο εντυπωσιακούς αγώνες της ζωής μου δεν θα τον ξεχάσω ποτέ, ήταν ένα φιλικό αλλά νιώθαμε λες και παίζαμε κάποιον τελικό, απίστευτη ατμόσφαιρα και δεν θα ξεχάσω όταν μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο που έμοιαζε το γήπεδο λες και είχε πάρει φωτιά.

Στο με τι ασχολείται πλέον ο Νάτσο Γκαρσία είπε:

Έχω επιχείρηση τώρα ασχολούμαι με ποδοσφαιριστές, με μάνατζερ και με τις ασφάλειες τους, με αυτό ασχολούμαι τώρα.

Τέλος έδωσε και το μήνυμα του προς τον κόσμο:

Σας ευχαριστώ πολύ για την τιμή και την ευκαιρία που μου δώσατε να μιλήσω με Ελλάδα και να θυμηθώ κάποιες ωραίες αναμνήσεις. Εύχομαι ο Άρης να καταφέρει να ανέβει και να επιστρέψει εκεί που ανήκει, νιώθω ένας από εσάς, Άρης για πάντα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button