Ποδόσφαιρο

Νάγκελσμαν: «Αξίζαμε την πρώτη θέση»

Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν με την πρωτιά της εθνικής ομάδας της Γερμανίας στον όμιλό της στο Euro.

Η Γερμανία ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με τον Νίκλας Φίλκρουγκ (είχε προηγηθεί η Ελβετία στο 28′ με τον Εντόι) και το τελικό 1-1 έστειλε την οικοδέσποινα του Euro στην επόμενη φάση των νοκ άουτ ως πρώτη και αήττητη.

«Στο τέλος πήραμε ρίσκα και μπορούσαμε να δεχτούμε γκολ σε αντεπίθεση αλλά αξίζαμε τον βαθμό, αξίζαμε να ισοφαρίσουμε και να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στον όμιλο. Η Ελβετία ήταν σπουδαία αντίπαλος και το ματς ήταν θεαματικό. Εμείς τα πήγαμε καλά από τακτικής πλευράς» σχολίασε μετά το παιχνίδι ο Γερμανός ομοσπονδιακός προπονητής και πρόσθεσε:

«Είναι σημαντικό να έχουμε παίκτες που μπορούν να πετύχουν καθοριστικά γκολ ερχόμένοι από τον πάγκο. Ο Φίλκρουγκ σκόραρε ξανά ένα ωραίο γκολ, είναι σημαντικός για μας. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε έναν τέτοιο παίκτη που μπορούμε να τον φέρνουμε από τον πάγκο. Αναλύουμε τους αντιπάλους για να διαλέγουμε την ενδεκάδα και μετά μπορούμε να φέρνουμε διαφορετικούς παίκτες από τον πάγκο».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button