Γενικά

«Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α.» & «Το πράσινο μου το φουστανάκι» στην ταράτσα της ΕΣΗΕΜ-Θ

Δύο θεατρικές βραδιές με την υπογραφή των «Νέων Μορφών» δίνουν συνέχεια στον κύκλο εκδηλώσεων #PRESS_taratsa που διοργανώνει το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜ-Θ φέτος το καλοκαίρι στην ταράτσα της Στρατηγού Καλλάρη 5.

Για δυο βραδιές, την Δευτέρα 28 και την Τρίτη 29 Αυγούστου 2017 στις 21.00 η ταράτσα της ΕΣΗΕΜ-Θ θα φιλοξενήσει ένα συνδυασμό δύο έργων με την εξαιρετικά ευαίσθητη και καίρια ματιά των Νέων Μορφών.

Στη νέα, ανανεωμένη εκδοχή της παράστασης των Νέων Μορφών, η «Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α.»(σκηνοθεσία: Γιάννης Παρασκευόπουλος, ερμηνεύει: Μαγδαληνή Μπεκρή) θα συνομιλήσει σκηνικά με ένα επίσης μονολογικό θεατρικό κείμενο της Λένας Κιτσοπούλου «Το πράσινο μου το φουστανάκι» (σκηνοθεσία κι ερμηνεία: Χρυσή Μπαχτσεβάνη).

Τα δύο έργα φαίνονται συγγενικά μεταξύ τους, κυρίως ως προς το θέμα τους. Μοιάζουν όμως να έχουν και άλλα κοινά χαρακτηριστικά. Και τα δύο έχουν σαν ηρωίδες τους δυο γυναίκες. Δυο γυναίκες που παραμένουν ανώνυμες. Κύριος θεματικός άξονας των δύο έργων είναι η μοναξιά. Αυτό είναι το κυρίαρχο συναίσθημα που, στην αρχή υποκινεί, και στη συνέχεια καθοδηγεί, τα λόγια και τις πράξεις τους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button