Ποδόσφαιρο

Μόρις: «Πάντα ο Άρης θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου »

Ο πρώην παίκτης του Άρη και του Παναθηναϊκού μίλησε για το ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων αύριο στη Λεωφόρο.

Μεταξύ άλλων δήλωσε στο paopantou.gr:

Για το ποιο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό θυμάται:

“Δύο για την ακρίβεια. Το πρώτο ήταν πριν υπογράψω στον Άρη. Τότε δοκιμαζόμουν ακόμη και έπαιξα σε ένα φιλικό αγώνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω πως, επειδή έπαιξα πολύ καλά, αυτός ήταν ο λόγος που ο Άρης μου προσέφερε συμβόλαιο. Το άλλο ματς ήταν στου Χαριλάου. Όταν χάσαμε 3-1. Το αστείο ήταν πως είχα κανονίσει να βγω μετά το παιχνίδι και τα ακύρωσα όλα αφού χάσαμε. Ήταν ένα πολύ κακό απόγευμα για εμένα…”

Για το πως ήταν να παίζει αντίπαλος με τον Άρη:

“Είχα ανάμεικτα συναισθήματα, γιατί ο Άρης πάντα θα έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Ήταν η ομάδα στην οποία ξεκίνησα την καριέρα μου στην Ευρώπη και ταυτόχρονα μου έδωσαν βήμα για να πάω στον Παναθηναϊκό. Εάν δεν υπήρχε ο Άρης, δεν θα μπορούσα να πάω στο τριφύλλι. Ήταν δύσκολο το να παίζω εναντίον τους, αλλά όταν είσαι επαγγελματίας πρέπει να βάζεις στην άκρη τους συναισθηματισμούς και να κάνεις την δουλειά σου”.  

 Για το ποιος ήταν ο αγαπημένος του συμπαίκτης στον Παναθηναϊκό:

“Ο Νιόγκου Ντεμπά στο “τριφύλλι” και ο Επαλέ, όταν ήμουν στον Άρη. Και η τύχη τα έφερε έτσι ώστε να πάμε και οι τρείς στον Παναθηναϊκό. Επειδή είχαμε παρόμοια κουλτούρα, ήμασταν πολύ κοντά και γίναμε φίλοι.

Βέβαια όταν έφυγαν από την ομάδα, ανέπτυξα πολύ καλές σχέσεις με τον Εμπέντε και τον Νταμ Ν’ Ντόι. Είχα καλές σχέσεις με όλους όμως με τους συγκεκριμένους είχα πιο στενούς δεσμούς, γιατί ήμασταν όλοι από την Αφρική και είχαμε παρόμοια κουλτούρα”.

Για το ποιος πιστεύει ότι θα κερδίσει την Κυριακή:

“Δεν έχω δει τον Άρη εδώ και τρεις μήνες. Αλλά εάν ο Παναθηναϊκός έχει την ίδια απόδοση και δυναμική που είχε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, θα είναι ο νικητής του ντέρμπυ. Ανέφερα πως είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Ίσως δεν μπορώ να κρίνω απολύτως σωστά, γιατί δεν έχω παρακολουθήσει πρόσφατα τον Άρη”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button