Ποδόσφαιρο

Μόνο νίκες με Τσαγκαράκη ο Άρης – Η 4η συνάντηση των “κιτρινόμαυρων” με τον Έλληνα διαιτητή

Ο Πέτρος Τσαγκαράκης από τον σύνδεσμο Χανιών θα “σφυρίξει” τον σημερινό αγώνα του Άρη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η σημερινή αναμέτρηση θα είναι η τέταρτη συνάντηση για τους “κιτρινόμαυρους” με τον Έλληνα διαιτητή που σε τρεις αγώνες όπου ήταν βασικός διαιτητής, τρεις νίκες έκανε και ο Άρης.

Πιο συγκεκριμένα, πρώτη φορά που “συναντήθηκαν” Άρης και ο 33χρονος, ήταν την περσινή σεζόν στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, στις 27 Οκτωβρίου 2019 όπου οι “κιτρινόαμυροι” υποδέχτηκαν τον Παναιτωλικό στο Χαριλάου και πήραν το τρίποντο με τα γκολ των Γκάμα και Ιντέγε με πέναλτι.

Μετά από σχεδόν εννιά μήνες, στις 11 Ιουλίου 2020 ο Τσαγκαράκης “σφύριξε” τον εκτός έδρας αγώνα του Άρη στο Ηράκλειο με αντίπαλο τον ΟΦΗ για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ. Οι “κιτρινόμαυροι” με το πολύ όμορφο γκολ του Γιάννη Φετφατζίδη πήραν πολύ σημαντικό “διπλό” και εδραιώθηκαν στην 5η θέση του πρωταθλήματος.

Τελευταίος αγώνας ανάμεσα σε Τσαγκαράκη και Άρη ήταν φέτος πριν από λίγους μήνες, όταν ο Άρης αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική. Οι “κιτρινόμαυροι” πέτυχαν το “διπλό” στο ΟΑΚΑ μετά από αρκετά χρόνια, αποτέλεσμα που τους κράτησε στην πρώτη θέση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button