Ποδόσφαιρο

Μόλντε-Άρης 3-0: Τραγικά αμυντικά λάθη, όλα για όλα στο “Βικελίδης” (videos)

Ο Άρης δεν τα κατάφερε στη Νορβηγία γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 από τη Μόλντε. Τραγικά λάθη στην άμυνα των Κιτρίνων, οι οποίοι αγωνίστηκαν με 10 παίχτες από το 64′. Όλα για όλα στο “Βικελίδης” την επόμενη Πέμπτη.

Την πρώτη φάση ο Άρης, με διάθεση η Μόλντε

Πρώτη απειλή με σουτ του Σάσα ο Άρης, το οποίο πέρασε λίγο άουτ. Από την άλλη, με διάθεση να επιτεθεί μπήκε η Μόλντε χωρίς όμως να απειλεί ιδιαίτερα τον Άρη στα πρώτα 25′. Κυρίως από αριστερά προσπαθούσαν να επιτεθούν οι Νορβηγοί με τους Κίτρινους ωστόσο να στέκονται εξαιρετικά αμυντικά.

Τραγικά λάθη και 2-0 η Μόλντε με μόλις 3 σουτ

Στο 25′ η Μόλντε άνοιξε το σκορ. Ο Ροζ έκανε λάθος μεταβίβαση, οι γηπεδούχοι συνεργάστηκαν εξαιρετικά και ο Έικρεμ έκανε το 1-0.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Κουέστα έκανε τραγικό λάθος και η Μόλντε έκανε το 2-0 με τον Χέσταντ (32′) αφού οι αμυντικοί του Άρη δεν μπόρεσαν να διορθώσουν την κατάσταση.

Προσπάθησε να απαντήσει ο Άρης χωρίς αποτέλεσμα

Ο Άρης βγήκε στην επίθεση και έψαξε τη μείωση του σκορ με το σουτ του Ντιγκινί στο 40′ να εξουδετερώνει εντυπωσιακά ο Κράνινξ. Οι Κιτρινόμαυροι πίεσαν ασφυκτικά την εστία της Μόλντε στο τελευταίο 5λεπτο του πρώτου ημιχρόνου αλλά δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα αφού, αρχικά ο Ματίγια δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή στη σέντρα του Ντιγκινί ενώ αμέσως μετά και πάλι ο Ισπανός σούταρε ψηλά άουτ.

Επιθετικά από το ξεκίνημα ο Άρης, τεράστια ευκαιρία η Μόλντε

Στην επανάληψη, οι Κίτρινοι μπήκαν με πείσμα και απείλησαν δύο φορές την εστία της Μόλντε με τον Ιντέγε. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Τζέιμς να πλασάρει και τον Σούντγκρεν να απομακρύνει πάνω στη γραμμή με το κεφάλι ενώ ο Κουέστα ήταν εξουδετερωμένος. Ο Άρης απάντησε με το σουτ του Σάσα στο 57′, το οποίο μπλόκαρε ο Κράνινξ.

Ανέβηκε η Μόλντε, κόκκινη ο Βέλεθ

Η Μόλντε ανέβασε στροφές μετά την αρχική πίεση του Άρη. Στο 64′, οι Κίτρινοι έμειναν με 10 λόγω αποβολής του Βέλεθ, ο οποίος ως τελευταίος παίχτης ανέτρεψε τον Τζέιμς που τον πέρασε στο σπριντ.

Δεν μπόρεσε να αντιδράσει ο Άρης, 3-0 η Μόλντε

Βλέποντας την ομάδα του να μένει με 10 παίχτες, ο Παντελίδης έβαλε Λάρσον και Φετφατζίδη φέρνοντας τον Ντιγκινί στην κορυφή. Ο Άρης προσπάθησε να βγάλει αντίδραση αλλά ανεπιτυχώς. Αντίθετα, η Μόλντε έφτασε στο 3-0 με τον Έλινγκσεν που ήταν και το τελικό σκορ.

ΜΟΛΝΤΕ (Ε. Μόε): Κράνινξ, Μπγιόρνμπακ, Γκάμπριελσεν, Έικρεμ, Τζέιμς, Χουσεΐν (Έλινγκσεν), Άουρσνες, Χάραλντσέιντ, Χέσταντ, Χάουγκεν, Ομοϊουάνφο.

ΑΡΗΣ (Σ. Παντελίδης): Κουέστα, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ροζ, Κόρχουτ, Μπάσα (Δεληζήσης), Ματίγια, Σάσα, Τόνσο (Φετφατζίδης), Ντιγκινί, Ιντέγε (Λάρσον)




YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button