Ποδόσφαιρο

Μωραΐτης: «Τον Άρη τον εκφράζει η καρδιά, ενθουσιάστηκα από την κίνηση, θα στείλω μήνυμα στον Ρέμο!»

Ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης μίλησε στο YellowRadio.gr και τον Πάνο Τσίκαλα για τον στίχο του, “η καρδιά με πηγαίνει εμένα” που χρησιμοποιήθηκε (δείτε εδώ) στην δεύτερη φανέλα του Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε ο γνωστός στιχουργός που βρίσκεται στην Πάρο αυτή την στιγμή για διακοπές:

Αρχικώς ανέφερε πως: «Με ξάφνιασε και μου άρεσε η κίνηση, μου το έστειλε ένας φίλος που υποστηρίζει τον Άρη. Ενθουσιάστηκα! Τα τραγούδια μας πρέπει να έχουν μια τέτοια χρήση που να κάνει τον κόσμο να είναι σε κινητοποίηση».

«Βρίσκουμε ένα άλλο νόημα έναν άλλο στόχο. Μια ομάδα συντάσσεται γύρω από μια φράση. Για έμενα είναι πολύ τιμητικό. Πάντα συμπαθούσα τον Άρη με έναν… κουτό τρόπο καθώς εγώ είμαι ΑΕΚ, ταίριαζαν τα χρώματα και είχα έναν πολύ καλό φίλο που υποστήριζε τον Άρη, αν και δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα».

Για το εάν μίλησε με τον Αντώνη Ρέμο για το γεγονός: «Θα στείλω μήνυμα στον Αντώνη Ρέμο, αν και νομίζω πως το γνωρίζει. Τα τραγούδια που φτιάχνουμε δεν φανταζόμαστε που μπορούν να φτάσουν. Είναι κάτι προσωπικό για έμενα, όταν γράφεται. Έτσι όμως λειτουργεί και ο Αντώνης, για αυτό του το έγραψα».

Για τον Άρη: «Αυτό αποκτά ένα συλλογικό χαρακτήρα, σε εκπλήσσει το ίδιο σου το κείμενο. Στον Άρη τον εκφράζει η καρδιά, δεν είναι τα λεφτά, η δόξα αλλά είναι η καρδιά που τον κάνει να κερδίζει και να πάει καλά η ομάδα».

Για το εάν σχεδιάζει να έρθει στο “Κλεάνθης Βικελίδης” μόλις ξεπεραστούν οι δυσκολίες της πανδημίας: «Εγώ δυστυχώς έχω πολλά χρόνια να ανέβω στην Θεσσαλονίκη. Μόλις φτιάξουν τα πράγματα θα ανεβώ για να έρθω στο γήπεδο».

Για τα επαγγελματικά του σχέδια στο μέλλον: «Έχει καινούργια τραγούδια για τον Αντώνη, μια συνεργασία που βρίσκεται σε εξέλιξη με τον Papercut, την Δήμητρα Γαλάνη και την Άλκηστις Πρωτοψάλτη άλλα αυτή την στιγμή είμαστε στην αμφιβολία με την πανδημία, που πρέπει να ξεπεραστεί και να προσέχουμε τον εαυτό μας. Μακάρι να μπορούμε να είμαστε μαζί και να τραγουδάμε μαζί. όπως στο παρελθόν και να ξεπεράσουμε τον φόβο. Η εποχή του κορωνοιού με έχει κάνει να μην κάνω σχέδια γιατί δεν ξέρεις τι θα συμβεί την επόμενη ημέρα. Εύχομαι το καλύτερο. Να βγούμε δυνατοί από αυτήν την δύσκολη κατάσταση και να πάρουμε κάποια μαθήματα. Είναι ένα μάθημα προστασίας και συλλογικότητας».

Ένα μήνυμα για τον κόσμο της ομάδας και την διοίκηση: «Μου δώσατε μεγάλη χαρά και εύχομαι σύντομα να τα πούμε από κοντά. Θέλω να μεταφερθούν στους ανθρώπους του Άρη οι καλύτερες ευχές μου και το “ευχαριστώ” για αυτή την κίνηση τους!»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button