Ποδόσφαιρο

Μυροφορίδης σε παίκτες: “Όλοι παίζουν απέναντί μας, σαν είναι το τελευταίο τους ματς, δεν πρέπει να τους το επιτρέπουμε”

Ο Παύλος Μυροφορίδης μίλησε στους παίκτες σε μια προσπάθεια να τους ενθαρρύνει και να τους ανεβάσει το ηθικό ενόψει της συνέχειας.

Μεταξύ άλλων, ο Κοζανίτης τεχνικός διευθυντής, τόνισε:

«Πρέπει να πιστεύουμε όλοι και πιο πολύ στον εαυτό μας. Δεν πρέπει να δεχόμαστε να παίζουν μπάλα και να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία και είστε οι καλύτεροι παίκτες σε αυτή. Αυτό πρέπει να έχουμε συνέχεια στο μυαλό μας».

Εν συνεχεία, έδειξε για μία ακόμα φορά πως άπαντες τυγχάνουν της απόλυτης εμπιστοσύνης τεχνικού τιμ και διοίκησης: «Όλοι παίζουν απέναντί μας, σαν είναι το τελευταίο τους ματς. Δεν πρέπει να τους το επιτρέπουμε.

Πρέπει να μπαίνουμε δυνατά σε όλα τα ματς και να συνεχίζουμε μέχρι τέλους το ίδιο. Κάθε ματς είναι ένας τελικός για εμάς και αυτό θα το διατηρήσουμε στο μυαλό μας. Σας πιστεύουμε όλους και ξέρουμε ότι μπορείτε να πετύχετε τον μεγάλο μας στόχο. Μην το ξεχνάτε αυτό.

Μπράβο για τη νίκη, συνεχίζουμε το ίδιο σοβαρά και στα επόμενα παιχνίδια, έχουμε ακόμα πολύ δρόμο για να πετύχουμε τον στόχο μας».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button