Ποδόσφαιρο

Μυροφορίδης: “Ο Καρυπίδης έως τώρα ανταποκρίνεται στις οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας”.

Την εικόνα του Άρη στα μέχρι τώρα φιλικά προετοιμασίας που έχει δώσει η ομάδα σχολίασε ο Παύλος Μυροφορίδης.

Ο τεχνικός διευθυντής των «κίτρινων» μίλησε στον «ARENA FM 89,4» και τόνισε χαρακτηριστικά πως «στα φιλικά δεν παίρνεις βαθμούς» και πως ο Άρης «είναι πιο καλά απ’ ότι περίμενα».

Επίσης αναφέρθηκε στον Θόδωρο Καρυπίδη και σημείωσε πως το μπάτζετ της ομάδας θα είναι το μισό συγκριτικά με πέρσι.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το φιλικό με τη Βέροια: «Φέραμε ισοπαλία στο πρώτο φιλικό με τη Βέροια και πήραμε ένα βαθμό ή μήπως δεν πήραμε τίποτα; Στα φιλικά δεν παίρνεις βαθμούς και 5-0 να κερδίζαμε, άρα εμάς μας ενδιαφέρει να είναι έτοιμη η ομάδα στο πρωτάθλημα και μπορώ να σας πω ότι είναι πιο καλά από ότι περίμενα. Πίστευα ότι θα είμαστε πιο πίσω από το επίπεδο που είμαστε τώρα και είμαι πολύ χαρούμενος με πόσα βλέπω να γίνονται στον Άρη από τον προπονητή και τους παίκτες».

Για τους τραυματισμούς: «Ο τραυματισμός του Πίντο είναι ένα πρόβλημα για το παιδί, που ήταν άτυχο, αλλά έχουμε Καπνίδη και Διαμαντόπουλο, που δεν είναι «λίγοι» για τη Β΄ εθνική. Εάν χρειαστεί, θα αποκτήσουμε έναν επιθετικό, αλλά η ουσία είναι να μην αγοράζουμε συνεχώς παίκτες γιατί στο τέλος δεν θα έχουμε τι να τους κάνουμε. Η ομάδα δουλεύει καλά, κάνουν διπλές προπονήσεις και είναι όλοι τους κουρασμένοι, ο στόχος του προπονητή είναι από αυτούς που έχουμε, να πάρουμε το 100% μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Άρης θα παίξει φέτος και καλή μπάλα, θα πάρει και τα αποτελέσματα που θέλει, δεν έχουμε μάθει να χάνουμε…».

Για τον Θόδωρο Καρυπίδη: «Ο Καρυπίδης έως τώρα ανταποκρίνεται στις οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας και το μπάτζετ θα είναι το μισό σε σχέση με αυτά που έδωσε πέρυσι».

Για την παραμονή του Σόουζα: «Έγινε σίριαλ με τον Σόουζα και κούρασε όλο τον κόσμο. Τον κάλεσα και τον ρώτησα εάν η Σπόρτινγκ Λισαβώνας είναι μεγάλη ομάδα σε σχέση με τη Λεϊσόες. Μου είπε φυσικά είναι, άσχετα εάν παίζει στη Β΄ κατηγορία. Τότε του είπα να φύγει από τον Άρη και να πάει σε μικρότερη ομάδα που παίζει στη Super League. Το κατάλαβε και νομίζω ότι θα συμφωνήσουμε για τριετές συμβόλαιο. Υπάρχουν κάποιοι δίπλα του, που το έχουν τρελάνει το παιδί με όσα του λένε καθημερινά».

Για την παρουσία του κόσμου στην προετοιμασία: «Με χαροποίησε η παρουσία του κόσμου στα 3-5 Πηγάδια, μέσα στο κατακαλόκαιρο, σε ένα φιλικό παιχνίδι χωρίς ουσία. Αυτό που θα κάνουμε εμείς, είναι να τον φέρουμε στο γήπεδο. Ξέρω ότι είναι προβληματισμένοι οι φίλαθλοί μας, αλλά όταν δουν την ομάδα να παίζει μπάλα, θα έρθουν κοντά της».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button