Ποδόσφαιρο

Μυροφορίδης: “Αυτός που μας ορίζει τους διαιτητές μας κάνει… πλάκα, είναι ξεκάθαρο”

Ο Παύλος Μυροφορίδης, τοποθετήθηκε στην ΕΡΤ3, αναφορικά με τα όσα συνέβησαν στο σημερινό ματς, με την Καλλιθέα και το ακυρωθέν γκολ του Δημήτρη Διαμαντόπουλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Υπάρχει κατάφωρη αδικία, αλλά δεν μένουμε σε αυτό. Αυτός που μας ορίζει τους διαιτητές μας κάνει… πλάκα, είναι ξεκάθαρο. Ας μας κάνει πλάκα, στο τέλος θα φάει το κεφάλι του. Πλάκα δεν θα μας κάνει κανείς. Εμείς αυτό που χτίσαμε, δεν θα το διαλύσουμε, για να του κάνουμε το κέφι. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Είναι ξεκάθαρο, θα έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά όλοι. Αυτή η ομάδα βάλλεται από παντού. Εμείς θα είμαστε γύρω της και δεν θα παρασυρθούμε ποτέ.

Από εκεί και πέρα, να είστε όλοι σίγουρο, ότι το έγκλημα να διαλύσουμε το σύμπαν επειδή βρέθηκε ένα… τσουτσέκι να σηκώσει τη σημαία, και δεν την κατέβασε ποτέ, εμείς δεν θα το κάνουμε. Αν το παιδί αυτό δεν είχε δόλο, τότε είναι ανίκανος. Ή έχει δόλο ή είναι ανίκανος. Μην παίζουμε με τις λέξεις. Μας έχει φάει η ευγένεια σε αυτή τη χώρα, επειδή δεν λέμε τον βλάκα, βλάκα».

Εν συνεχεία, τόνισε:

Μέσα μου θέλω να πιστεύω πως θα είναι το τελευταίο, αυτό με τη διαιτησία. Εμείς πρέπει να βρούμε τον τρόπο. Και να ξεφτιλίζουμε κάθε εβδομάδα την κατάσταση. Σήμερα η ομάδα μας έκανε τα πάντα, είχε πολλές ευκαιρίες.

Μονότερμα ήταν το ματς, απλά στο ποδόσφαιρο σε ένα ματς μπορεί να μην κερδίζει ο καλύτερος, στο τέλος όμως καταξιώνεται. Είμαστε μακράν η καλύτερη ομάδα.

Για το αν υπάρχει άγχος και πίεση, είπε:

Άγχος υπάρχει από την πρώτη μέρα που είμαστε στον Άρη και πίεση. Δεν μπορεί να πνιγούμε στην δικιά μας προσπάθεια. Δεν μπορεί κανείς να πνίξει αυτή την ομάδα, είτε εκ των έσω είτε εκτός.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button