Μπάσκετ

Μπόνι: «Μπράβο στον κόσμο που βοηθάει, αλλά δεν θα μπορεί συνέχεια, μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω»

Για την κατάσταση του Άρη και για τους τρόπους που μπορεί να αλλάξει η ομάδα μίλησε ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του «Αυτοκράτορα», Μάριο Μπόνι, στο Yellow Radio 92.8.

Αναλυτικά όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα & Ιάσονα Μίσχο:

Για την κατάσταση του Άρη στη βαθμολογία:

«Γνωρίζω ότι ο Άρης είναι στην τελευταία θέση, χρειάζεται κάτι καινούργιο η ομάδα. Ίσως νέο προπονητή ή νέο πρόεδρο και μια καινούργια περιουσία.

Η ελληνική λίγκα χρειάζεται έναν κανονισμό για περιορισμό στο μπάτζετ. Με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό δεν είναι εύκολα τα πράγματα, πόσο μάλλον για τις υπόλοιπες ομάδες που παίζουν με αυτούς. Χρειάζεσαι χρήματα πάντως».

Για τον κόσμο που μαζεύει χρήματα:

«Καταρχάς ο κόσμος είναι η καρδιά της ομάδας. Δεν γίνεται όμως συνέχεια να συμβαίνει αυτό. Όταν κάθε χρόνο ζητάς λεφτά από τον κόσμο, κάποια στιγμή δεν θα μπορεί να σου δώσει. Δεν πρέπει να χρειάζεται τον κόσμο. Το όνειρό μου είναι να βρει κάποιον επενδυτή ο Άρης και να πάρει εμένα για τεχνικό διευθυντή ώστε να πάρουμε το πρωτάθλημα»!

Αν υπάρχει κάποιος στην Ιταλία που μπορεί να επενδύσει:

«Ακόμα και στην Ιταλία υπάρχει θέμα. Θα το ευχόμουν να μπορούσε να έρθει κάποιος στον Άρη. Μακάρι να μπορέσω να βρω κάποιον να βάλει χρήματα στον Άρη, την πιο δυνατή ομάδα στην Ευρώπη».

Για τον «τελικό των απλήρωτων» και τον τελικό της Προύσας:

«Προσωπικά, όταν παίζω δεν το κάνω για τα χρήματα. Έβλεπα τον κόσμο και δεν σκεφτόμουν τα λεφτά. Παίζεις γιατί αγαπάς το σπορ. Δεν είναι όλα για τα λεφτά».

Για την εμψύχωση του κόσμου την Παρασκευή και αν βοηθάει τους αθλητές:

«Μπορεί να βοηθήσει για ένα ματς, όχι για όλη τη σεζόν. Όταν όμως υπάρχουν τόσα θέματα οι παίκτες δεν μπορούν να μην επηρεαστούν σε όλη τη σεζόν».

Αν έρθει σε περίπτωση που γίνει μια κίνηση με παλιούς αθλητές στον Άρη:

«Φυσικά. Ο Άρης είναι η αγάπη μου, όπως και η Θεσσαλονίκη. Όλα αυτά μπορούν να βοηθήσουν για ένα παιχνίδι, χρειάζεται κάτι διαφορετικό».

Αν παίζει ακόμα:

«Συνεχίζω να παίζω για τη δική μου διασκέδαση, όχι επαγγελματικά (σ.σ. γέλια)».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button