Μπάσκετ

Μπράουν: “Η άμυνα ήταν το κλειδί, πάντα δίπλα μας ο κόσμος”

Δηλώσεις για την νίκη του Άρη επί των κυανόλευκων έκανε ο γκαρντ της ομάδας, Κεμ Μπράουν.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί του Ηρακλή: «Κάναμε καλή δουλειά και βγάλαμε ένταση. Ξεκινήσαμε δυνατά το παιχνίδι, τους αναγκάσαμε σε πολλά λάθη, κάτι που μας επέτρεψε να πιάσουμε ένα καλό μομέντουμ».

Για το κλειδί της νίκης: «Κάναμε εξαιρετική προετοιμασία όλη τη βδομάδα, μείναμε πιστοί στο πλάνο μας και έτσι κερδίσαμε. Η άμυνα ήταν το κλειδί της νίκης, αυτή η ομάδα θέλουμε να γίνουμε, να αποκτήσουμε αμυντική ταυτότητα».

Για τον στόχο: «Θέλουμε να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε. Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο στόχος της ομάδας και αν δώσει ο Θεός μετά μπορούμε να μιλήσουμε για τα πλέι οφ».

Για την συμπαράσταση του κόσμου: «Πάντα είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν. Είναι πάντα στο πλευρό μας όλες τις στιγμές και μας εμψυχώνουν. Κάνουν τρομερή δουλειά που μας στηρίζουν στα δύσκολα και το εκτιμούμε πολύ αυτό».

Για τα επόμενα δύο σημαντικά παιχνίδια με Λάρισα και Ιωνικό: «Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν μπορώ να μιλήσω για δύο παιχνίδια. Θα συγκεντρωθούμε στον επόμενο αντίπαλό μας από τη Δευτέρα και θα προετοιμαστούμε για να πάρουμε ακόμα μία νίκη».

Για την προσωπική του επίδοση: «Όταν κερδίζουμε, είμαι καλά. Κάνω ότι μπορώ για να βοηθάω την ομάδα. Έχω αγωνιστεί ξανά στην Ελλάδα, οπότε είμαι συνηθισμένος στον τρόπο παιχνιδιού, την ατμόσφαιρα στα γήπεδα. Ήρθα στη μέση της σεζόν , έχουμε νέο προπονητή και νέους παίκτες, οπότε γίνονται ακόμα προσαρμογές».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button