Ποδόσφαιρο

Μπράμπετς: “Ο καλύτερος τρόπος να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό, είναι να κερδίσουμε” (video)

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιακούμπ Μπράμπετς, εν όψει του αποψινού παιχνιδιού κόντρα στην ΑΕΚ.

Οι δηλώσεις του:

Στην αρχική τοποθέτησή του, σχετικά με την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο, ο Μπράμπετς τόνισε: “Ποτέ δεν είναι εύκολο για μια ομάδα, μετά από μια ήττα. Νιώθαμε καλά κόντρα στον Ολυμπιακό και θέλαμε να προκριθούμε. Είχαμε τις ευκαιρίες να το κάνουμε. Δυστυχώς χάσαμε την μεγαλύτερη, το πέναλτι, και δεν τα καταφέραμε. Φυσικά, αυτό που το κάνει πιο δύσκολο για εμάς είναι ότι ξέραμε και τη μεγάλη θέληση του κόσμου της ομάδας μας να πάρουμε αυτή την πρόκριση… Το ζητούμενο, όμως, στο ποδόσφαιρο είναι να είσαι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι”.

Στην ερώτηση , αν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έχουν ξεπεράσει τον αποκλεισμό, απάντησε: “Ο καλύτερος τρόπος για να τον ξεπεράσουμε, είναι να νικήσουμε την Κυριακή! Να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να αποδείξουμε ότι έχουμε ποιότητα ως ομάδα”.

Όσο για το πόσο εύκολο είναι αυτό απέναντι στην ΑΕΚ, που διεκδικεί άμεσα την πρώτη θέση στον πίνακα, είπε ο Μπράμπετς: “Δεν θα είναι εύκολο. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ειδικότερα στο καινούργιο γήπεδο της ΑΕΚ, όπου παίζουμε για πρώτη φορά. Γενικότερα, όμως, είναι καλό για εμάς, που παίζουμε τόσο νωρίς μετά τον αποκλεισμό μας στο Κύπελλο, γιατί μας αναγκάζει να σκεφτόμαστε αυτό το παιχνίδι”.

Στον αγωνιστικό τομέα, σχετικά με το πώς πρέπει να αμυνθεί ο Άρης απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος στην επιθετική παραγωγή, είπε ο αμυντικός του Άρη: “Είναι μια πρόκληση για εμάς να παίξουμε καλά, απέναντι σε παίκτες ποιοτικούς, όπως είναι αυτοί που διαθέτει η ΑΕΚ. Θα είναι μια πολύ καλή εμπειρία για εμάς αυτό το ματς. Γενικότερα, θα είναι ένα μεγάλο ντέρμπι. Πρέπει να αποδείξουμε την ποιότητά μας, όμως, και να μην δεχτούμε γκολ. Γνωρίζουμε την ποιότητα του αντιπάλου και είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς”.

Και στην ερώτηση τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να νικήσει, τόνισε: “Κατ’ αρχάς, πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα, απέναντι στην ΑΕΚ, που είναι ιδιαίτερα καλή επιθετικά. Είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας και πρώτα πρέπει να σταματήσουμε τους αντιπάλους μας, να μην πετύχουν γκολ. Από εκεί και πέρα, πρέπει να σκοράρουμε”.

Δείτε το βίντεο εδώ

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button