Μπάσκετ

Μποχωρίδης: “Αισθανόμαστε ότι δικαιωθήκαμε για τον ιδρώτα που ρίξαμε σήμερα στο γήπεδο”

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ήταν πιεσμένος όλο το προηγούμενο διάστημα, ήταν πιεσμένος και στη διάρκεια του αγώνα με τον Προμηθέα, όμως ανακουφισμένος μετά τη νίκη είχε επιτέλους έναν λόγο για να φύγει χαρούμενος από το γήπεδο.

Υπογράμμισε αρχικά:

Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι για μας. Η αλλαγή προπονητή μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν κάτι που σίγουρα θα επηρέαζε όλη την ομάδα. Προσπαθήσαμε να βάλουμε απλά πράγματα στο παιχνίδι μας, να παίξουμε ομαδικά, δυνατά, να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε και όλο αυτό να συνοδευτεί με μία νίκη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το πετύχαμε αυτό και ευχαριστούμε και τον κόσμο που για άλλη μια φορά έδειξε δυναμικό παρών.

Ο Μποχωρίδης σχολιάζοντας τη δήλωση Αγγέλου πως το πρόβλημα του Άρη δεν είναι το μπάσκετ, αλλά η ψυχολογική πίεση λόγω κατάστασης και βαθμολογικής θέσης τόνισε:

Έχουμε περάσει αρκετές δυσκολίες και λόγω του αγωνιστικού. Έχουμε χάσει πάρα πολλά παιχνίδια που δεν θα έπρεπε να χάσουμε. Μας έχει επηρεάσει όλους, μας έχει βγάλει μια παραπάνω πίεση στο γήπεδο. Παρόλ’ αυτά έπρεπε ο ένας να βοηθήσει τον άλλον ώστε να πάρουμε τη νίκη και είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε, ειδικά απέναντι στον Προμηθέα, μια ομάδα που είναι πάρα πολύ καλή.

Ρωτήθηκε αν θεωρεί ότι έφυγε ένα βάρος από την ομάδα μετά τη σημερινή νίκη και απάντησε:

Αισθανόμαστε ότι δικαιωθήκαμε για τον ιδρώτα που ρίξαμε σήμερα στο γήπεδο. Θέλαμε επιτέλους να φύγουμε χαρούμενοι από το γήπεδο!.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button