Βόλεϊ

Μπουτσουρής: «Όταν έκαιγε η μπάλα ήμασταν αντάξιοι των περιστάσεων»

Ο προπονητής του Άρη, Νίκος Μπουτσουρής μίλησε για την επικράτηση της ομάδας του με 3-0 σετ επί των Αμαζόνων στο πρώτο παιχνίδι της φετινής Volley League γυναικών.

Οι δηλώσεις του:

Κόουτς το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν στο πρώτο σετ, ποιο ήταν το κλειδί για να κατακτηθεί αυτό;

Σήμερα ήμασταν οι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού, έστω και αν στο πρώτο σετ κινδυνεύσαμε να γίνουμε οι αρνητικοί πρωταγωνιστές. Είναι πρεμιέρα, πάντα υπάρχει ένα άγχος και η ομάδα χάνει κάτι από τη ροή του παιχνιδιού. Δείξαμε ψυχικά αποθέματα, καθαρό μυαλό και όταν έκαιγε η μπάλα ήμασταν αντάξιοι των περιστάσεων.

Από εκεί και πέρα οι Αμαζόνες είχαν ελλείψεις, η διαγώνια έπαιξε κατ’ανάγκη, η Κουβανή δεν έπαιξε καθόλου, δεν είχαν τη σωστή δυναμική. Για αυτό το δεύτερο σετ πήγε όπως πήγε και για αυτό είχα την ευκαιρία να δώσω την ευκαιρία σε κάποια κορίτσια να δουλέψουν.

Εσείς πόσο ικανοποιημένος είστε με την ομάδα και πότε θεωρείται ότι ο Άρης θα είναι έτοιμος;

Νομίζω ότι για πρώτο παιχνίδι δείξαμε έναν μεγάλο βαθμό ετοιμότητας. Συνήθως οι καινούργιες ομάδες μέχρι την πέμπτη-έκτη αγωνιστική έχουν δείξει τις δυνατότητες τους, εμείς ελπίζω να δείξουμε τις δυνατότητες μας νωρίτερα.

Με δεδομένο ότι από την τέταρτη αγωνιστική ξεκινάνε τα πολύ δύσκολα παιχνίδια για τον Άρη, πόσο σημαντικό είναι να έρθουν οι βαθμοί σε αυτά τα πρώτα ματς;

Νομίζω ότι το πρόγραμμα μας βοηθάει. Σε αυτά τα τρία πρώτα παιχνίδια εμείς πρέπει να κυνηγήσουμε τους περισσότερους δυνατούς βαθμούς. Μετά παίζουμε με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, δεν θα είμαστε φαβορί αλλά θα μπούμε να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί.

Η νοοτροπία είναι αυτή, να δίνουμε το 100% από το πρώτο μέχρι το τελευταίο παιχνίδι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button