Μπάσκετ

Μπουσβάρος: «Αν και δεν καταφέραμε να προχωρήσουμε στο F4 είμαστε κερδισμένοι από την συμμετοχή μας»

Ο Δημήτρης Μπουσβάρος, προπονητής των ακαδημιών του μπασκετικού Άρη,  ήθελε να κάνει μια αναφορά στο Πρωτάθλημα των Παμπαίδων

Ο Άρης έφτασε ως τα προημιτελικά, όπου αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες, με τον κόουτς Μπουσβάρο να τονίζει την αισιοδοξία του για μια καλύτερη χρονιά από τη νέα σεζόν.

Χαρακτηριστικά όσα τόνισε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Τελείωσε χθες το Πρωτάθλημα Παμπαίδων της ΕΚΑΣΘ ,με άξιους νικητές και άξιους ηττημένους που έδωσαν πολύ ωραία παιχνίδια μεταξύ τους στο F4 ,αλλά και πριν καθώς πολλά από αυτά κρίθηκαν στην μια κατοχή.

Συγχαρητήρια στη Δέκα, στους Μαχητές Πεύκων, στη Χάνθ και στον Ηρακλή.

Απόλυτα πετυχημένη η διοργάνωση του και από την ΕΚΑΣΘ, καθώς ο τρόπος διεξαγωγής του ήταν ο πιο λογικός πιστεύω από όλα τα υπόλοιπα Πρωταθλήματα.

Χιαστί παιχνίδια ανάλογα με την κατάταξη στους ομίλους της κανονικής περιόδου ,ένα ματς σε ουδέτερο γήπεδο κάτι σαν f8 και μετά f4. Κανείς νομίζω δεν παραπονέθηκε για τον τρόπο διεξαγωγής του ,άρα το λογικό πιστεύω πως το αναγνωρίζουν όλοι. Πουθενά κληρώσεις, πουθενά επιβράβευση της χειρότερης ομάδας.

Επιτυχημένο σίγουρα ήταν το Πρωτάθλημα και γιατί νέα μικρά παιδιά πήραν την ευκαιρία να παίξουν δυνατά παιχνίδια σαν πρωταγωνιστές. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γι’ αυτό, γιατί μαζί με άλλες ομάδες επιμείναμε αρκετά για την διεξαγωγή του.

Αν και σαν ομάδα δεν καταφέραμε να προχωρήσουμε στο f4 είμαστε σίγουρα κερδισμένοι από την συμμετοχή μας. Καθώς η χρονιά βαδίζει πια στο τέλος της, εύχομαι του χρόνου να πάμε ένα βήμα μπροστά βασισμένοι στην συνεργασία».

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.
Back to top button