Μπάσκετ

Μπουσβάρος: “Αν δεν ήταν ο Γιαννάκης τώρα δεν θα υπήρχε ομάδα”

O προπονητής μπάσκετ και πρώην διευθυντής στο μουσείο της ΧΑΝΘ Γιώργης Μπουσβάρος, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για το σημερινό φιλικό αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό:

Όλοι θα είναι παρόντες σήμερα, γιατί το αγαπάνε αυτό που γίνεται, βέβαια πρώτη φορά γίνεται στο Ιβανώφειο, συνήθως γινόταν στην Σίνδο στο κλειστό, δεν γνωρίζω ποιοι ακριβώς θα έρθουν αλλά θα έχει αρκετό κόσμο γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό και όλοι θα πληρώσουμε για να μπούμε μέσα.

Βοηθάμε όσο μπορούμε και εμείς πάντοτε είμαστε στην διάθεση τους, ξέρουν τα τηλέφωνα μας ανά πάσα στιγμή να μας τηλεφωνήσουν για να είμαστε μαζί τους.

Για τον αγώνα προς τιμή του Νίκου Γκάλη:

Ήταν η χρονιά του Νίκου Γκάλη, ένας από τους λόγους που ήθελα να πάω  ήταν γιατί το μουσείο μπάσκετ της ΧΑΝΘ και το γήπεδο που πρώτο παίχτηκε το ελληνικό μπάσκετ, ήταν μια χρονιά όλα για τον Νίκο, το άξιζε και το αξίζει, δεν γνωρίζω τι έγινε ακριβώς στο Μαρούσι αλλά πιστεύω ότι αυτό το οποίο ήξερα ήταν ότι  για πρώτη φορά μίλησε ο Σπανούλης με τον Γκάλη, εγώ προσωπικά αυτό ήθελα να το κάνω στο μουσείο της ΧΑΝΘ αλλά δυστυχώς  δεν πρόλαβα να το κάνω και μάλιστα είχα πει και τον Δημήτρη Διαμαντίδη και μου απάντησε θετικά ότι θα έρθει σίγουρα.

Αν γινόταν στην πόλη μας  θα το κάναμε και τελείως διαφορετικό εμείς, ο Νίκος και πρόεδρος της Δημοκρατίας να ήθελε να γίνει θα οριζόταν την επόμενη κιόλας μέρα, όλα μπορεί να τα κάνει ο Νίκος Γκάλης και τον ευχαριστούμε για όσα είδαμε και όσα ζήσαμε, όπως είχε πει και ο αείμνηστος Ανέστης Πεταλίδης «Εμείς τον ευχαριστούμε γι’ αυτά που έκανε».

Ο Γκάλης παρουσιάστηκε με τον Γιαννάκη μαζί σε εκείνο το τουρνουά που είχε γίνει, αρά ο Γκάλης πήγε στον Άρη εκείνη την εποχή, αλλά δεν τον κράτησαν, εγώ συνεργάστηκα μαζί του και δεν είχα κανένα πρόβλημα για να είμαστε και δίκαιοι και είναι ένας εύκολος άνθρωπος δεν είναι δύσκολος χαρακτήρας, μακάρι να μπει μέσα στον Άρη ο Νίκος, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι που ζει στην πόλη μας.

Στην Ελλάδα όλοι οι σύνδεσμοι Παλαίμαχων παικτών, δεν έχει οργάνωση όπως σε άλλες χώρες, ύστερα ο Γκάλης είναι αυτός που είναι, αλλά τέτοια δεν υπάρχουν στην Ελλάδα.

Για την κατάσταση που επικρατεί στον Άρη και τον αγώνα με τα Τρίκαλα:

Ο Άρης έχει ένα δύσκολο το μας, αλλά τα λέγαμε από το καλοκαίρι ότι η ομάδα είχε ένα τεράστιο πρόβλημα με την ιδιοκτησία και παλιότερα είχε πρόβλημα ο Άρης, αλλά όχι αγωνιστικά ή τόσο μεγάλο με ιδιοκτήτη,  όλοι περίμενα από τον Λάσκαρη κι εκεί γεννήθηκε το πρόβλημα, ο Γιαννάκης δεν περίμενε τόσο δύσκολα τα πράγματα έτσι πιστεύω, γιατί είναι ένας άνθρωπος του μπάσκετ και είναι πεισματάρης και  προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για την ομάδα  αλλά κι αυτός τώρα είναι ανάστατος.

Είναι πολύ δύσκολο να φύγει ο ιδιοκτήτης αν δεν υπάρξει κάτι χειροπιαστό, πιστεύω ότι ο Άρης δεν θα κατέβαινε σε αγώνες αν δεν ήταν ο Γιαννάκης  με τα τόσα προβλήματα που υπάρχουν και πολλαπλασιάστηκαν όπως το βλέπω εγώ. Ο Γιαννάκης κάνει αυτό το οποίο πιστεύει, ο Άρης δεν έχει έσοδα δεν έχει να πάρει λεφτά από τα εισιτήρια, μόνο με ΠΑΟΚ, πήραν σίγουρα την τηλεόραση και την μοίρασαν.

Το βασικότερο είναι να  ηρεμήσουν όλοι γιατί και ο φίλαθλος που διαβάζει ότι η ομάδα των Τρικάλων κάνει μεταγραφές και ο Άρης δεν μπορεί, σίγουρα υπάρχει πρόβλημα και ο κόσμος δεν πηγαίνει στο γήπεδο πλέον κουράστηκε. Γεμάτο πρέπει να είναι πάντα το γήπεδο από όλους μας όπως και εγώ έχω πάρει διαρκείας, το θέμα όμως είναι ότι το διαρκείας το αγοράσαμε λόγω του Γιαννάκη.

Βλέπαμε και ξέραμε όλοι ότι τον Δεκέμβριο θα αποχωρούσαν οι Αμερικάνοι, ήταν επόμενο να φύγουν οι ξένοι παίκτες από τον Άρη, προσπαθούμε με τους Έλληνες που έχουμε γιατί και ο Μποχωρίδης ήρθε στην ομάδα και να πω ένα μεγάλο μπράβο στον Λευτέρη, γιατί εχθές το βράδυ έμαθα ότι αρνήθηκε μεγάλη πρόταση από την ΑΕΚ πριν έρθει στον Άρη.

Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι πρέπει να πάρει αποφάσεις ο ιδιοκτήτης, διαλύθηκε ο Ηρακλής δεν θέλουμε να δούμε το ίδιο και στον Άρη που δεν πιστεύω ότι θα γίνει αυτό, αλλά πρέπει να πάρουν θέση γιατί δεν βοηθάει ούτε την ομάδα ούτε τους ίδιους τους παίκτες.

Δεν είναι λύση αυτή ο Μάνος που είναι εδώ στη Θεσσαλονίκη να τρώει όλη την πίεση και ο Νίκος να λείπει, ή έχεις λεφτά ή δεν έχεις, πρέπει να πέσουν λεφτά στην ομάδα, αλλά φαίνεται ότι δεν υπάρχουν, πρέπει όμως να μαζευτούν όλοι μαζί και να βγάλουν αποφάσεις και να βρουν λύσεις.

Το ματς με τα Τρίκαλα θα το πάρει ο Άρης, αλλά πρέπει  όλος ο κόσμος να είναι εκεί. Δεν θέλω να υποτιμήσω τους παίκτες που υπάρχουν στον Άρη, αλλά τέτοιος παίκτης να πάμε να μας δείξει κάτι δεν υπάρχει και πρέπει να έρθουν τέτοιοι παίκτες στην ομάδα.

Πηγαίνουμε στο γήπεδο και ο κόσμος έρχεται προβληματισμένος, δεν πηγαίνει χαρούμενος και όλο αυτό είναι, γιατί αυτή τη στιγμή υπάρχει αυτό το θέμα στην ομάδα και δεν πηγαίνει καλά στην πορεία της στο πρωτάθλημα.

Τέλος ένα σχόλιο για τον Δημήτρη Πρίφτη:

Χάρηκα που ο Δημήτρης ο Πρίφτης  και κράτησε τον Άρη ψηλά και πάει πάρα πολύ καλά με το Καζάν γιατί τον παρακολουθώ, αλλά οι τελευταίοι προπονητές που είχε ο Άρης ήταν καλοί προπονητές αλλά το θέμα είναι ότι πρέπει να πέσουν λεφτά στην ομάδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button