Μπάσκετ

Μπουσβάρος: «Έσωσε τον Άρη ο Γουλιέλμος – Καταλυτική παρουσία Σανικίτζε και του Τσβέτκοβιτς»

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» μίλησε ο Γιωργής Μπουσβάρος, για το ρόστερ του Άρη στο μπάσκετ και την πορεία που πιστεύει θα κάνουν οι «κίτρινοι».

Αναλυτικά όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα & Ιάσονα Μίσχο:

Για τους δύσκολους αγώνες και τη συνέχεια:

«Πέρυσι είχα πει θα βγούμε 8-10 θέσεις και βγήκαμε εκεί ανάμεσα. Ο Άρης πριν 20 μέρες ήταν σε δραματική κατάσταση. Τώρα που βγήκε από τα μπαν πρέπει να κάνει ομάδα. Αυτό το πράγμα δύσκολα να γίνει ομάδα. Νομίζω και η επιλογή των παικτών φταίει».

Για τους παίκτες:

«Ο Γκάγκιτς δεν μπορεί να παίξει παραπάνω, ήταν κακός. Όπως και ο Μιλόσεβιτς, που ήταν από την πρώτη μέρα. Δεν κάνει τίποτα μπασκετικά. Δεν μπορούσε να κάνει το βήμα για να κάνει φάουλ και δεχθήκαμε το τρίποντο για την παράταση με τον ΠΑΟΚ.

Ο Γκετσεβίτσιους είναι ο πιο έτοιμος που ήρθε. Πρέπει να γίνουμε ομάδα. Αυτοί οι παίκτες δεν μπορούν να πάνε πολύ ψηλά».

Για το πού μπορεί να φτάσει ο φετινός Άρης:

«Υπολογίζω κάπου στις θέσεις 8-10. Δεν μπορούμε να πάμε τετράδα με αυτήν την ομάδα. Ο Ντραγκίσεβιτς ξέρει καλό μπάσκετ αλλά όταν φεύγει «πονάει» η ομάδα. Ο Μόρις μπορεί να δώσει πολλά αλλά όχι ακόμα. Ο Μποχωρίδης μπορεί αλλά έχασε κρίσιμες βολές.

Για μένα το ρόστερ του Άρη κοστίζει πολλά. Θα είναι καλό να φτάσει στις θέσει 6-7. Ξεχάστε Ευρωλίγκα κλπ. Αν έρθει κάποιος και βάλει εκατομμύρια στην ομάδα τότε άλλο αυτό».

Για το αν διαψευστεί:

«Μακάρι και φυσικά θα βγω στον «αέρα». Απλά εγώ αυτό πιστεύω».

Για τη διαιτησία:

«Τι να πω; Οι διαιτητές είναι απαίδευτοι, οι πέντε πρέπει να είναι διεθνείς και αυτοί έβαλαν τρεις διεθνείς. Οι διαιτητές θέλουν εκπαίδευση».

Για το τι θα έλεγε στον Γουλιέλμο:

«Ο κ. Γουλιέλμος βοήθησε και έσωσε τον Άρη, έβαλε και αρκετά χρήματα. Θα του έλεγα να κάνει ομάδα αλλά δεν ξέρω πώς θα γίνει. Έχει έναν βοηθό ο Σανικίτζε, τον Ζόραν, που είναι Κροάτης και είναι μεγάλο «κεφάλι». Είναι κολλητός με τον Μπογκντάνοβιτς».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button