Ποδόσφαιρο

Μπλούζες του Άρη και στο μουσείο του Πλατανιά στην Κρήτη!

Μετά το θέμα που ανέδειξε το YellowRadio.gr, με την φανέλα του Μπράουν Ιντέγε σε μουσείο της Αθήνας, ακόμη μια όμορφη ιστορία αναδύεται με τις φανέλες του Άρη.

Αυτή την φορά, σε μουσείο που στεγάζεται στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο κεφάλι Κισσάμου, βρίσκονται οι φανέλες του Φρανθίσκο Χαβίτο και του Θωμά Ναζλίδη!

Το μουσείο έχει ειδικότερη αναφορά στην ομάδα του Πλατανιά Χανιών και διαθέτει πάνω από 290 μπλούζες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως την μπλούζα του Θωμά Ναζλίδη την απέκτησε ο ιδιοκτήτης του μουσείου, Γιώργος Σαψάκης, από τον ίδιο τον πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη!

Δείτε φωτογραφίες εδώ:

Panos Tsikalas

Τον μάθατε σαν γεννημένο... offside, μιλά και γράφει πάντα διαλεκτικά. Οι πρώτες του εμπειρίες ήρθαν μέσα από το χαρτί του ΠΡΙΝ, συνέχισε σαν offside24.gr και το YellowRadio.gr ήρθε σαν επιστέγασμα που συνεχίζει. Αρθρογραφεί στο HUMBA και είναι δημοσιογράφος σε πολιτικά σάιτ, με μεγάλη αγάπη όμως στο... αθλητικό. Δίνει παρουσία καθημερινά στο Yellow Radio FM 101.7 κάθε πρωί στις 10:00, μετά από μια περιπλάνηση σε όλες τις ζώνες του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button