Μπάσκετ

Μπλατ: “Ο Άρης έχει βελτιωθεί πάρα πολύ τους τελευταίους μήνες, είναι ομάδα playoffs. “

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά την λήξη του αγώνα μίλησε στην συνέντευξη τύπου για την νίκη της ομάδας του και την παρουσία του Μπριάντε Ουέμπερ.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ αρχικά ανέφερε:

«Ποτέ δεν είναι εύκολο για τις ομάδες της Ευρωλίγκας που παίζουν σε σύντομο χρονικό διάστημα που παίζουν δύσκολους αγώνες στην Euroleague και μετά για το πρωτάθλημα. Μπήκαμε με καλή ενέργεια και προσέγγιση, παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Ο Άρης έχει βελτιωθεί πάρα πολύ τους τελευταίους μήνες, η γνώμη μου είναι πως είναι ομάδα playoffs. Οπότε παρά τα λάθη που κάναμε ήτν καλό για εμάς να επιστρέψουμε στις νίκες και ανυπομονούμε για τον αγώνα με την Μπουντούτσνοστ, που είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Ο Σπανούλης είχε ένα πρόβλημα με το πόδι του, οπότε αποφασίστηκε να μην παίξει πολύ, γι’ αυτό έπαιξε λίγο. Και ο Τίμα δυστυχώς είχε ένα προσωπικό θέμα και δεν μπορούσε να είναι μαζί μας, αλλά θα επιστρέψει σύντομα. Ήταν καλό να δω τον Αγραβάνη να παίζει και να παίζει καλά».

Για την παρουσία του Ουέμπερ τόνισε:

«Είχε σχεδόν τριπλ νταμπλ σήμερα. Πολύ κοντά… Ήταν πολύ θετικός και σας είπα μετά τους πρώτους αγώνες πως θα γίνεται όλο και καλύτερος. Είναι αυτός που ελπίζαμε να φέρουμε. Παίζαμε σήμερα χωρίς Σπανούλη, Τίμα και Στρέλνιεκς σήμερα, δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε. Οπότε ήταν καλό που ο Μπριάντε ήταν σε αυτή την κατάσταση και έκανε πραγματικά πολύ καλή δουλειά».

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button