Ποδόσφαιρο

Μπιμπισίδης: «Οργάνωση και βάσεις για την επόμενη δεκαετία στον Άρη»!

Ο παλαίμαχος του Άρη, Κυριάκος Μπιμπισίδης φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Δυστυχώς δεν μαθαίνουμε από τα λάθη μας, η ομάδα μας πλανάται από διάφορους που θα βρεθούν ανά πάσα στιγμή σε αυτήν και θα πάρουν κάποιες αποφάσεις οι οποίες στο τέλος δεν βγαίνουν σωστές για να μπορέσει να έχει μόνο επιτυχίες. Γίνονται σοβαρά λάθη, δεν μαθαίνουμε από το πρόσφατο παρελθόν μας.

Ομάδες με την δυναμική του Άρη, που είναι κατά πρώτο λόγο ο κόσμος και δεύτερον άνθρωποι οι οποίοι έχουν γνώσεις για να βοηθήσουν αυτό το σωματείο δυστυχώς δεν παίρνουν αποφάσεις σε θέμα ικανότητας, προπονητών, τεχνικών διευθυντών. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ανθρώπους που ασχολήθηκαν φέτος με την ομάδα, προσπάθησαν για το καλύτερο αλλά πρέπει από σήμερα κιόλας να δουν την επόμενη μέρα κάνοντας σωστές πράξεις και να μπουν οι βάσεις για την επόμενη δεκαετία όχι μόνο για την άλλη χρονιά.

Για το τι πράγματα πρέπει να αλλάξουν στην ομάδα είπε:

Καταρχάς, πρέπει να δουν το οικονομικό θέμα, του σχεδιασμού και του φακέλου. Να μπουν οι βάσεις, να δουν τι θα γίνει με τις ακαδημίες, μία αναβάθμιση του χώρου, λήγουν 17 συμβόλαια να δουν το ρόστερ της ομάδας. Να υπάρχουν παίκτες οι οποίοι θα έχουν κίνητρο, θα έχουν ταλέντο, να τους ενδιαφέρει η διάκριση, οι στόχοι και όχι μόνο το οικονομικό. Να δουν το θέμα των βοηθητικών γηπέδων, το Ρύσιο πρέπει να αναβαθμιστεί, να κινηθούν σε διαφορετικό πλάνο ώστε να βγουν τα νέα παιδιά από πίσω.

Η καλύτερη επιλογή θα είναι να βρίσκεται ο καθένας στο πόστο του με την δική του ικανότητα για να φέρουν την ομάδα σε άλλο πλάνο. Να δείξουν στον κόσμο ότι κάτι αλλάζει πραγματικά.

Για το αν χρειάζεται ο Καρυπίδης δίπλα του κάποιον “συμπαίκτη” είπε:

Αν έχει συμπαίκτη, εξαρτάται ποιος θα είναι, αν είναι ένας μεγαλοεπενδυτής και έχει την οικονομική άνεση να αλλάξει τα δεδομένα στον Άρη ας έρθει γιατί αυτό θέλουμε τόσα χρόνια. Αν ο Καρυπίδης μπορεί να σηκώσει μόνος το βάρος, καλώς να το κάνει αλλά δεν ξέρω μέχρι που μπορεί να φτάσει. Ό,τι υγιής βοήθεια έρθει για την ομάδα είναι καλό για να φτιάξουν πράγματα ώστε να μην έρθουν ξανά οι μαύρες σελίδες.

Οι αποφάσεις πρέπει να παρθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί νομίζω ότι τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα και θα έχεις περισσότερο χρόνο να ετοιμάσεις την ομάδα. Δεν υπάρχει ούτε ώρα για χάσιμο.

Το μήνυμα του για τον κόσμο του Άρη:

Γυρίζει ο κόσμος στην κατηγορία που του αρμόζει. Μόνο αυτό θα πω. Ήταν μεγάλη βοήθεια ο κόσμος αυτά τα χρόνια, αυτοί ήταν το στήριγμα, αν ο κόσμος είχε γυρίσει την πλάτη δεν ξέρω που θα είχε φτάσει η ομάδα, αν θα μπορούσε από την γ εθνική να ανέβει πάλι στην α. Θα ήταν όλα πιο δύσκολα. Δεν θα υπήρχε δυναμική μέσα και έξω, δεν θα υπήρχε το στήριγμα των εισιτηρίων.

Για το αν ο Άρης μπορεί να “χτυπήσει” Ευρώπη και να μπει μέσα στην πεντάδα είπε:

Νομίζω ότι η πρώτη χρονιά -χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα έχει στόχους- θα πρέπει να έχει ένα μακροχρόνιο πλάνο. Με το ρόστερ και το τεχνικό team να δώσει ένα πλάνο για το παρόν και το μέλλον.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button