Ποδόσφαιρο

Μπιμπισίδης: “Να βρουν όλοι άμεσα λύση. Η ομάδα να γυρίσει την κατάσταση”

Ο πρώην  παίκτης του Άρη, Κυριάκος Μπιμπισίδης, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press».

Παρακάτω αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και τον Ιάσονα Μίσχο:

-Για τα μηνύματα που δίνουν όσοι στηρίζουν τον Άρη:

Θα πρέπει να ακούει ο κόσμος αλλά και αυτοί που ηγούνται της ομάδος, μήπως και μπορέσουν να βελτιώσουν τα πράγματα. Όταν η ομάδα περνούσε δύσκολες ώρες προσπαθούσαμε να μάθουμε. Δυστυχώς, αυτή η ομάδα έχει το κακό να γυρίζει στα παλιά και να ξεκινάμε από την αρχή. Στην Ελλάδα το κομμάτι της σωστής κρίσης δεν υπάρχει. Αυτό ισχύει και στη δική μας ομάδα. Δεν έχουν άδικο οι φίλαθλοι να ζητούν τα καλύτερα, γιατί αυτοί στήριξαν την ομάδα στα δύσκολα.

-Για τον λόγο που άλλαξαν τα πράγματα:

Τα άσχημα αποτελέσματα που φέραμε στα ντέρμπι και σε άλλα παιχνίδια όπως το σκορ με την Α.Ε.Κ, το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, στο οποίο δεχθήκαμε τρία γκολ σαν να μην έχουμε άμυνα. Είχαμε πολύ μεγάλο πρόβλημα και το δείξαμε. Πολύ τραγικά λάθη έγιναν στο τελευταίο παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να καταλάβουν ότι τα τραγικά λάθη που κάνουν διαμορφώνουν τη βαθμολογία. Μετά από αυτό θα έχεις ακόμη χειρότερη ψυχολογία. Πρέπει να είναι στο μυαλό και στα πόδια των ποδοσφαιριστών. Το τιμ οφείλει να κάτσει στο τραπέζι και να φτιάξουν ένα οργανόγραμμα για την πορεία της ομάδας. Χρειάζεται άμεση ενίσχυση της ομάδας σε κάποιες θέσεις. Πρέπει να έρθουν αποτελέσματα στην ομάδα. Το αυριανό ματς με τον Εργοτέλη πρέπει να διαχειριστεί σωστά. Πρέπει ο προπονητής να καταφέρει να πάρει από τον κάθε παίκτη το 100%.

-Για το ποιος φταίει για τα λάθη που έγιναν:

Πολλές φορές λέμε ότι η αλλαγή προπονητή φέρνει καλύτερη ψυχολογία. Ο προπονητής πρέπει να έχει και το ποδοσφαιρικό άστρο. Ο Παντελίδης δυστυχώς δεν έχει άστρο. Αυτό το είδαμε και στις προηγούμενες ομάδες.

-Για τα λάθη που μπορεί να κάνει ο προπονητής:

Ο προπονητής δεν είναι αλάνθαστος. Αλλά στο πόσα λάθη θα κάνει παίζουν ρόλο και οι ποδοσφαιριστές. Θα πρέπει να προσαρμόζονται αμέσως γιατί είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Έχουμε πόσα δοκάρια ε τόσα ματς και χαμένα πέναλτι. Πρέπει οι παίκτες να αναλάβουν την ευθύνη τους και να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Ίσως κάποιοι παίκτες έχουν επηρεαστεί με την φυγή του Ερέρα. Ο Γκαρσία για παράδειγμα έχει πέσει αρκετά. Δεν είναι σωστό να στηρίζουμε όλα μας τα ματς στον Γκαρσία. Πρέπει να έχουμε κατοχή μπάλας και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να δούμε τους παίκτες να ιδρώνουν τη φανέλα να βάζουν πάθος και ψυχή στο παιχνίδι τους.

-Για το τι χρειάζεται η ομάδα:

Έχουν τη στήριξη των προπονητών, της διοίκησης και του κόσμου. Πρέπει όμως και αυτοί να γυρίσουν την κατάσταση. Πρέπει και η διοίκηση να δει τι θελήματα έχει ο προπονητής για το ρόστερ. Νομίζω ότι χρειάζεται παίκτης να ενισχύσει τα άκρα, ένας παίκτης μεσοεπιθετικά πίσω από το σέντερ φορ.

-Για την φυσική κατάσταση των παικτών:

Το θέμα αυτό είναι θέμα μετρήσεων. Πρέπει να κάνουν κάποια εργομετρικά και αιματολογικές εξετάσεις. Θα πρέπει να κυμανθεί ο προπονητής στο πως θα κινηθεί. Σε πολλά ματς δεν θέλαμε την κατοχή και σε άλλα έχουμε στα πόδια μας την μπάλα και όμως το πληρώσαμε. Πρέπει να υπάρχει ένα πλάνο στην τακτική μας για να το διαμορφώνουμε σε κάθε παιχνίδι που παίζουμε. Ο Παντελίδης να βρει τον τρόπο να αλλάξει την κατάσταση.

-Για τον Καρυπίδη:

Σίγουρα θα τα ακούσει και ο πρόεδρος. Δεν είμαστε από κοντά να δούμε τι λειτουργία έχει ο πρόεδρος. Έχουμε τον χρόνο να φτάσουμε αυτά που θέλουμε. Αν γίνουν συνεχόμενες νίκες μπορεί να επιτευχθεί αυτό. Έχουμε σταματήσει να κάνουμε νίκες και καλές εμφανίσεις.

-Για το μήνυμα στήριξης:

Στα δύσκολα ο κόσμος μετά την τετραετία την άσχημη έφτασε η ομάδα να είναι στην Α και να προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Αυτά που είπαμε ήταν όλα μαζί και φάνηκαν ακατόρθωτα. Να ετοιμαστεί η ομάδα τώρα που θα έχουμε κενό για δύο εβδομάδες και να γυρίσει ο Άρης καλύτερος από πριν.

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button