Ποδόσφαιρο

Μπασά: “Είμαστε σε καλό δρόμο και στοχεύουμε στο Europa league”

Ο Μιγκέν Μπασά χαρούμενος με την επίδοση της ομάδας του, μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports για την νίκη του Άρη επί του Αστέρα Τρίπολης.

Παράλληλα, ο μέσος του Άρη αναφέρθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα που έχει η ομάδα του, τόνισε πως θέλουν νίκη και με τον Πανιώνιο και εμφανίστηκε αισιόδοξος πως θα καταφέρουν να βγουν στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Ήταν μια πολύ νίκη, μακάρι να είχαμε την ίδια απόδοση σε όλα τα ματς, σε κάθε παιχνίδι. Σήμερα διαχειριστήκαμε καλά το ματς, ήρθε το γρήγορο γκολ, πετύχαμε το δεύτερο και καταφέραμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Η νίκη αυτή μας άξιζε και θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια”.

Ο μέσος του Άρη υπογράμμισε ότι:

“έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, τρία ντέρμπι μαζεμένα, αλλά προηγείται ο αγώνας με τον Πανιώνιο, θέλουμε να έχουμε μια καλή εικόνα και να ξεπεράσουμε το παιχνίδι αυτό. Θα κάνουμε τα πάντα για την πεντάδα”.

Ο Μπάσα είπε ακόμη ότι:

“Είχαμε μια δύσκολη περίοδο τον Δεκέμβριο, δύσκολη και για τους φιλάθλους μας, δύσκολη και για εμάς, για όλους. Από δω και πέρα, βρίσκουμε τον ρυθμό μας, είμαστε σε καλό δρόμο και στοχεύουμε στο Europa league.”

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button