Ποδόσφαιρο

Μπαρτσελόνα: “Οδεύει προς οικονομική πανωλεθρία λόγω της ΝΙΚΕ”

Με μία οικονομική περιπέτεια φαίνεται πως βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, η οποία, βλέπει το νέο βελτιωμένο deal με τη Nike να μην προχωράει, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε κατάσταση οικονομικού πανικού.

Συγκεκριμένα, η νέα βελτιωμένη εμπορική συμφωνία με τον αμερικανικό κολοσσό Nike, η οποία προέβλεπε 10ετές συμβόλαιο με 100 εκατομμύρια μπόνους υπογραφής, φαίνεται να έχει μείνει στάσιμη και ως εκ τούτου οι Καταλανοί αισθάνονται εκτεθειμένοι με την υπάρχουσα κατάσταση.

Είναι μια συμφωνία η οποία άμεσα συνδέει και την μεταγραφή του Ντάνι Όλμο στους “Καταλανούς” όπου και θα μπορούσαν να τον εγγράψουν κανονικά στο πρωτάθλημα της La Liga, καθώς και να εξετάσει την αγορά για μία σχετικά προσιτή επιλογή για την ενίσχυση του ρόστερ.

Εφόσον επιβεβαιωθεί το κακό σενάριο και δεν προχωρήσει η σμφωνία, η εγγραφή του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ισπανικής ομάδας θα είναι στον αέρα, ο σύλλογος θα χρειαστεί να παραχωρήσει παίκτες, να προβεί ενδεχομένως σε περαιτέρω μειώσεις μισθών, ενώ αβέβαιο είναι πιο ακριβώς θα μπορούσε να είναι το οικονομικό και αγωνιστικό πλήγμα μακροπρόθεσμα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button