Διεθνή

Μπαρτσελόνα: Δεν παραιτείται ο Μπαρτομέου, εκλογές στις 15 Μαρτίου

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου, δεν έχει καμία πρόθεση να παραιτηθεί και το ΔΣ φέρεται να αποφάσισε για διεξαγωγή εκλογών στις 15 Μαρτίου του 2021.

Παρ’ ότι ο ταπεινωτικός αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα από την Μπάγερν Μονάχου θα απαιτούσε δραστικά μέτρα το ΔΣ των Μπλαουγκράνα, το οποίο συνεδρίασε σήμερα (17/08) για πάνω από τέσσερις ώρες, φέρεται να αποφάσισε οι εκλογές για νέα διοίκηση να γίνουν στις 15 Μαρτίου του 2021.

Επί της ουσίας, δηλαδή, λίγο καιρό προτού ολοκληρωθεί η θητεία της, αφού αρχικά οι εκλογές είχαν οριστεί για το επόμενο καλοκαίρι. Ο πρόεδρος Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου, όμως, φαίνεται πως θέλει να μείνει… καρφωμένος στην καρέκλα, για όσο το δυνατόν περισσότερο καιρό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sport», ο Μπαρτομέου δεν έχει καμία πρόθεση να παραιτηθεί, κάτι που θα επιβεβαιωθεί και στην ανακοίνωση, η οποία θα αναφέρει τα περί των εκλογών και, πιθανότατα, την λύση της συνεργασίας με τον Κίκε Σετιέν, εν αναμονή της (σχεδόν βέβαιης) πρόσληψης του Ρόναλντ Κούμαν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button