Διεθνή

Μπαρτομέου: “Θα μιλήσουμε για νέο συμβόλαιο με τον Μέσι”

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Χοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, δήλωσε στο ESPN ότι σκοπός είναι να μείνει για πάντα στο κλαμπ ο Λιονέλ Μέσι, ακόμα και μετά το τέλος της καριέρας του Αργεντινού σούπερ σταρ.

Νέο συμβόλαιο ετοιμάζει η Μπαρτσελόνα στον Λιονέλ Μέσι. Ο πρόεδρος του κλαμπ, Χοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, έδωσε συνέντευξη στο ESPN και υποστήριξε ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα μιλήσει με τον Αργεντινό σταρ για επέκταση της συνεργασίας.

Το υπάρχον συμβόλαιο εκπνέει το 2021, οπότε ο Μέσι θα είναι 34 ετών. Ο Μπαρτομέου ανέφερε: “Ο Λιονέλ κατάφερε να σπάσει τα όρια. Θα θέλαμε να του ανανεώσουμε το συμβόλαιο, αυτή είναι η ιδέα, για να μείνει περισσότερα χρόνια στη Μπαρτσελόνα. Η σχέση του με το κλαμπ θα κρατήσει για πάντα”.

Ακολούθως ο Ισπανός παράγοντας έφερε το παράδειγμα του Πελέ: “Χρησιμοποιώ το παράδειγμα του Πελέ, που ήταν πάντα στη Σάντος. Θέλουμε και ο Μέσι να μείνει για πάντα εδώ, είτε ως παίκτης είτε από άλλο πόστο όταν σταματήσει την καριέρα του”.

Ο Μέσι με τα 594 γκολ είναι ο παίκτης με τα περισσότερα τέρματα στην ιστορία της Μπαρτσελόνα και πρόσφατα ξεπέρασε τον Αντρές Ινιέστα, όταν και έγινε ο δεύτερος ποδοσφαιριστής σε συμμετοχές (676)πίσω από τον Χάβι (767). Από το ντεμπούτο του, το 2004, μέχρι σήμερα, έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων εννέα πρωταθλήματα, τέσσερα Champions League, έξι κύπελλα Ισπανίας και οκτώ ισπανικά σούπερ καπ.

Ο Μπαρτομέου πρόσθεσε για τον 31χρονο παίκτη: “Ο Μέσι ξέρει καλά το σώμα του και όταν καταλάβει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει, θα αποσυρθεί. Πρέπει να προετοιμάσουμε το μέλλον γι’ αυτόν. Είναι ο ηγέτης μας, είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, αλλά ξέρουμε ότι αυτό δεν θα κρατήσει για πάντα. Ίσως σε τρία, τέσσερα ή πέντε χρόνια να πει ότι θα σταματήσει. Υπάρχουν όμως παίκτες και μετά την εποχή Μέσι. Νέοι παίκτες με ταλέντο, όπως οι Λενγκλέ, Ντεμπελέ, Αρτούρ, Ντε Γιονγκ και Τερ Στέγκεν”.

Image result for messi

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button