Ποδόσφαιρο

Μπαρμπουνάκης: «Ο Άρης πρέπει να στηριχθεί από όλους»

Ο Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης νέος αντιδήμαρχος αθλητισμού και παιδείας φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio και στην εκπομπή «Αθλητικό X-PRESS».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Τα ζητήματα αθλητισμού είναι αυτά που μας αφορούν κυρίως και τεράστιας ζωτικής σημασία αφού μιλάμε σε πολύ μικρές ηλικίες στα σχολεία για αθλητισμό και παιδεία. Κάτω από τις κατάλληλες προϋποθέσεις και την προώθηση των αθλητικών σε επαγγελματικό επίπεδο. Οπότε έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας.

Για τα «κιτρινόμαυρα» αισθήματα του είπε:

Από μικρή ηλικία υποστηρίζω τον Άρη τον παρακολουθώ πολύ έντονα και με πολύ αγωνία για όλα τα τμήματα και μπάσκετ και ποδόσφαιρο και Α.Σ και θέλω και εγώ όπως όλοι να ξαναγίνει η ομάδα μεγάλη.

Για την πρόθεση του δήμου να βοηθήσει τον Α.Σ Άρη είπε:

Πρώτα από όλα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι σαν δήμος πρέπει να έχουμε την ίδια αντιμετώπιση για όλες τις ομάδες της Θεσσαλονίκης. Εμείς με τον Α.Σ Άρης έχουμε κάνει κάποιες δράσεις. Θέλουμε να κάνουμε κάτι μεγάλο και οικονομικά, κάτι σαν διοργάνωση αλλά πάντα βρίσκουμε κάποιο εμπόδιο, όταν προσπαθούμε να βοηθήσουμε, με τον κ. Ψηφίδη έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση.

Το σημαντικό είναι τα τμήματα του ερασιτέχνη, πως μπορούμε να τα βοηθήσουμε να αναδείξουν τα ταλέντα τους, να γίνει ένα αθλητικό γεγονός δηλαδή που θα έρθουν και άλλα παιδιά από άλλες ομάδες και άλλα τμήματα και να γίνει κάποιο τουρνουά, ώστε να καταφέρουν να ξεχωρίσουν κάποια ταλέντα. Αν ο Δήμος θα ήθελε να βοηθήσει οικονομικά έναν σύλλογο, θα έπρεπε τα οικονομικά στοιχεία του συλλόγου να είναι εντάξει, φορολογική ενημερότητα κλπ. Τα προβλήματα του Ά.Σ ξέρουμε ότι είναι πάρα πολλά και οικονομικά και το γνωρίζουμε αυτό, οπότε θα προσπαθήσουμε να διοργανώσουμε κάτι που δεν θα επιβαρύνει τον ερασιτέχνη αλλά ταυτόχρονα να τον βοηθήσει κιόλα. Δεν θα μας σταθούν εμπόδια αυτά τα προβλήματα και θα βρούμε μια λύση ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε με κάποιον τρόπο.

Εντάξει δεν θέλω να μιλήσω για τους συναδέλφους, αλλά νομίζω ότι είναι συμφέρον για τον κάθε δήμο να στηρίζει και να τα πηγαίνουν καλά οι ομάδες του. Εμείς με το ίδιο κριτήριο θα κοιτάμε όλες τις ομάδες αλλά λίγο παραπάνω θα δείχνουμε ευαισθησία στον Άρη, λόγω των κιτρινόμαυρων αισθημάτων μας.

Για τον Γιάννη Μπουτάρη είπε:

Ο Δήμαρχος πολλές φορές ότι είναι να το πει θα το πει χωρίς να το σκεφτεί ιδιαίτερα και για αυτό και κάποιες φορές παρεξηγείτε, γιατί κάποιες φορές δεν γίνεται κατανοητό αυτό που θέλει να πει γιατί δεν το θέτει σωστά. Είναι ξεκάθαρο ο Δήμαρχος τι υποστηρίζει δεν τίθεται δεύτερη σκέψη για αυτό.

Για τον σύλλογο-οργανισμό με το όνομα Άρης είπε:

Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι πρέπει να φέρουμε εκτός τους Γιαννάκη που είναι πλέον ενεργό μέλος του μπασκετικού Άρη είναι ευκαιρία και για άλλες μεγάλες προσωπικότητες του παρελθόντος να έρθουν κοντά στον Άρη και να βοηθήσουμε όλοι όπως μπορούμε να γίνει ξανά μεγάλη. Εφόσον υπάρχει πρόσφορο έδαφος, πρέπει να το δείξουμε, ώστε μεν να τους φέρουμε κοντά αλλά να μην τους «κάψουμε».

Για τον μπασκετικό Άρη είπε:

Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Παναγιώτη Γιαννάκη, αν κρίνω και από τις αντιδράσεις του εχθές, γιατί είναι άνθρωπος που δεν θέλει να χάνει και αυτό φάνηκε εχθές ειδικά με 30 πόντους διαφορά και κάποια στιγμή θα περάσει αυτήν την φιλοσοφία και στην ομάδα και αφού ξεπεραστούν και τα όσα διοικητικά προβλήματα υπάρχουν και θα δούμε ωραία πράγματα.

Ενώ για το ποδόσφαιρο τόνισε:

Να τελειώσει γρήγορα ο «Γολγοθάς» της Β’ εθνικής, ο κ. Καρυπίδης και αυτός να στέκεται στα δύο πόδια και να καλύπτει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και να επιστρέψει η ομάδα εκεί που πρέπει γιατί πραγματικά λείπει.

Κλείνοντας είπε:

Για εμάς το κεφάλαιο Άρης έχει πολλές σελίδες, θα καθίσουμε όλοι μαζί θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για το κάθε τμήμα και αναλόγως θα πράξουμε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button