Γενικά

Μπαράζ συλλήψεων στη Θεσσαλονίκη σε ένα 24ωρο: Χειροπέδες σε 29 άτομα – Νέα «σκούπα» για εκδιδόμενα πρόσωπα στη Γιαννιτσών

Στο ευρύτερο πλαίσιο ειδικών δράσεων, διαφόρων αστυνομικών υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας στο πολεοδομικό συγκρότημα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικότερα, στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Αστυνομίας, Αλλοδαπών και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διενήργησαν ελέγχους, κατά τους οποίους συνελήφθησαν:

• (3) άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 29χρονου αλλοδαπού, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, βραδινές ώρες της 05-02-2018, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Β’ Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Πειραιά για Ληστεία και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

• (8) άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων.

• (1) άτομο για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα.

Αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, μεσημβρινές ώρες χθες (06-02-2018), στο κέντρο της πόλης, 24χρονο ημεδαπό, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (28) πακέτα τσιγάρα που δεν έφεραν την ειδική ταινία καταβολής φόρου κατανάλωσης καπνού του Ελληνικού Δημοσίου.

• (5) άτομα για περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες κλοπής.
Μεταξύ αυτών και δύο αλλοδαποί, ηλικίας 30 και 33 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη, διότι αφαίρεσαν από πολυκατάστημα στην ανατολική Θεσσαλονίκη διάφορα ενδύματα.

• (1) άτομο για παράβαση του Νόμου περί όπλων
Βραδινές ώρες χθες (06-02-2018), στο κέντρο της πόλης, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, 34χρονο ημεδαπό διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε (1) πιστόλι των 9 mm, με γεμιστήρα με (2) φυσίγγια και (1) κάλυκα.

• (11) άτομα διότι στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

Επιπλέον βεβαιώθηκαν (5) πταισματικές παραβάσεις κατ’ εφαρμογή του Νόμου περί Εκδιδομένων επ’ αμοιβή Προσώπων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: press724.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button