Διεθνή

Μπαπέ-Παρί: Συμφωνία για νέο συμβόλαιο αναφέρει η «Parisien», διαψεύδει η μητέρα του Γάλλου

Τι γίνεται στο συγκεκριμένο θέμα

Αβέβαιο εξακολουθεί να είναι το μέλλον του Κιλιάν Μπαπέ, αν και όλα δείχνουν πως σύντομα το τοπίο θα ξεκαθαρίσει. Με νέο της δημοσίευμα, η «Parisien» ανέφερε πως ο Γάλλος στράικερ αποδέχθηκε προφορικά την πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν για νέο συμβόλαιο διετούς διάρκειας και με οψιόν για έναν ακόμη χρόνο, με τις απολαβές του να φτάνουν το «αστρονομικό» ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο!

Ωστόσο, σύντομα ακολούθησε η διάψευση από την πλευρά του παίκτη. Η μητέρα του Μπαπέ, συγκεκριμένα, Λαμαρί Φαϊζά, η οποία εκπροσωπεί τον 23χρονο φορ, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter το δημοσίευμα, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία προς το παρόν με την Παρί Σεν Ζερμέν ή οποιονδήποτε άλλο σύλλογο.

«Οι συζητήσεις γύρω από το μέλλον του Κιλιάν συνεχίζονται σε κλίμα άκρας ηρεμίας, ώστε να του επιτρέψουμε να κάνει την καλύτερη επιλογή, με σεβασμό σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές», έγραψε χαρακτηριστικά η μητέρα του, με το περιβάλλον του Μπαπέ να υποδεικνύει πάντως πως η απόφασή του θα ανακοινωθεί πιθανότατα στο τέλος της σεζόν.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο δημοσίευμα του παριζιάνικου Μέσου, εκτός των ετήσιων απολαβών του γινόταν λόγος επίσης για μπόνους ανανέωσης 100 εκατομμυρίων ευρώ!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button