Ποδόσφαιρο

Μπαξεβάνος: “Έχω ενθουσιαστεί με τον Ερέρα, η καρδιά του Νίκου χτυπάει για τον Άρη”

Ο πρώην προπονητής του Ηρακλή και πατέρας του πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη, Νίκου Μπαξεβάνου, Σπύρος Μπαξεβάνος φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Για το αν είδε το ΠΑΟΚ – Άρης είπε:

Περιμέναμε τόσα χρόνια να δούμε ένα τέτοιο παιχνίδι που μας έχει λείψει εδώ στη Θεσσαλονίκη. Ειδικά εμείς που είμαστε ουδέτεροι είναι από τα παιχνίδια που τα χρειαζόμαστε.Το ποδόσφαιρο ειδικά εδώ στη Θεσσαλονίκη πρέπει να είναι δυνατό. Οι ομάδες στη Θεσσαλονίκη να είναι στη μεγάλη κατηγορία. Ο ΠΑΟΚ έχει φτιάξει μία πολύ δυνατή ομάδα αυτά τα τελευταία χρόνια αλλά και ο Άρης από την 1η αγωνιστική έχει εμφανιστεί πάρα πολύ δυνατός. Για τον Άρη ήταν το 1ο παιχνίδι θεωρητικά με μία από τις μεγάλες ομάδες. Οι υπόλοιπες ήταν μικρομεσαίες αλλά όλοι θέλανε να δούνε ποιες είναι οι δυνατότητες του Άρη και όχι απλά στάθηκε καλά αλλά πάρα πολύ καλά.

Για το ποιες είναι οι δυνατότητες του Άρη είπε:

Για να ξέρεις 100% τι μπορεί να κάνει μία ομάδα πρέπει να περάσουν οι πρώτες 10 αγωνιστικές. Εκεί δείχνει μία ομάδα το πραγματικό της πρόσωπο. Έχουμε δει ομάδες να έχουν ξεκινήσει καλά και μετά να μην εμφανίζουν κάποια συνέχεια, έχουμε δει ομάδες που δεν έχουν ξεκινήσει καλά και στη συνέχεια βρίσκουν τον ρυθμό τους. Ο Άρης με τον τρόπο που παίζει και με την ποιότητα των παικτών που έχει δείχνει ότι είναι για καλά πράγματα. Αυτός που πρέπει να είναι ο στόχος του Άρη είναι να μπορέσει να μπει μέσα στη 5αδα. Δεν είναι εύκολο, έχουμε καλές ομάδες στο πρωτάθλημα και είναι πολύ ανταγωνιστικό φέτος.

Ο Άρης είχε πάντα τον τρόπο να φέρνει Ισπανούς παίκτες που ανέβαζαν την ποιότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχουν γίνει καλές επιλογές ποδοσφαιριστών. Υπάρχει ένας καλός προπονητής, η ομάδα φαίνεται να ξέρει τι ζητάει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Για το Άρης – Αστέρας Τρίπολης είπε:

Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό το παιχνίδι της Κυριακής. Πρέπει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα μετά από την ήττα στα Γιάννενα αν θέλει να δείξει ότι οι στόχοι του είναι υψηλοί. Ο Άρης έχει τις δυνατότητες και τις ικανότητες να μπορέσει να κερδίσει ένα τέτοιο παιχνίδι και με την βοήθεια του κόσμου θα τα καταφέρει. Έχει ανέβει ο μέσος όρος των εισιτηρίων με την επιστροφή του Άρη στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα τον κόσμο τον κάνει να έρχεται η εμφάνιση και τα αποτελέσματα που φέρνει η ομάδα. Η ομάδα δείχνει ότι έχει να παρουσιάσει κάτι καλό. Είναι έξτρα βοήθεια στους παίκτες η βοήθεια του κόσμου.

Για τον Ηρακλή είπε:

Το σημαντικό είναι να επιστρέψει και αυτή η ομάδα στην φυσική της θέση. Να λέμε ξανά ότι η Θεσσαλονίκη έχει το ποδόσφαιρο της. Εγώ θα ήθελα και τον Απόλλων Καλαμαριάς γιατί η ομάδα μου είναι αυτή, εκεί πέρα έπαιξα. Εγώ χαίρομαι όταν υπάρχει δυνατό ποδόσφαιρο στη Θεσσαλονίκη, αυτό θέλουμε να βλέπουμε γιατί μας έχει λείψει. Ελπίζω να το δούμε την επόμενη χρονιά με την επιστροφή του Ηρακλή.

Για τον Τομ Παπαδόπουλο είπε:

Τον γνώρισα σε ένα ραντεβού που έκαναν με την ομάδα και με φώναξαν να μιλήσουμε. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος φαίνεται ότι έχει διάθεση και θέληση ώστε να μπορέσει ο Ηρακλής να τα καταφέρει. Κάνει μικρά βήματα που είναι και οι λεπτομέρειες οι οποίες φτιάχνουν έναν σύλλογο μεγάλο ώστε μέσα στη χρονιά να μπορέσει να τα καταφέρει.

Για τον Παύλο Μυροφορίδη είπε:

Ο Παύλος ξέρει τη δουλειά του καλά και πιστεύω θα βοηθήσει την ομάδα να ανέβει.

Εγώ έφυγα από τον Ηρακλή κερδισμένος. Η ομάδα ανέβηκε στην Football League. Έφυγα σαν φίλος, είναι μία ομάδα που την συμπαθώ γιατί πέρασα από εκεί μέσα.

Για τον γιο του, Νίκο είπε:

Ο Νίκος παλεύει ακόμα. Είναι στο σχέδιο να κάνει το μεγάλο βήμα και να καταφέρει το όνειρο του. Πέρασε μέσα από την ομάδα του Άρη και έχει φιλικά αισθήματα. Η καρδιά του χτυπάει για τον Άρη. Εγώ του λέω αν μπορέσει να τα καταφέρει να μείνει έξω και να μη γυρίσει στην Ελλάδα.

Ένα κομμάτι που με έχει ενθουσιάσει στον Άρη είναι ο προπονητής του. Το ήθος του, η συμπεριφορά του και το επίπεδο που έχει. Εγώ θέλω να έχω τέτοιους συναδέλφους.

 

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button