Ποδόσφαιρο

Μπανιώρας: «Ο Άρης δεν πρέπει να είναι πια γυμνός! Αναλαμβάνουμε δράση στο πλευρό της ΠΑΕ»

Ο Μιχάλης Μπανιώρας φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” και μίλησε για την ανάληψη δράσης από ομάδα εξωδιοικητικών παραγόντων προκειμένου να βοηθήσουν την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Η ομάδα του Άρη είναι κομμάτι της πόλης για να μη πω της χώρας και επομένως υπέστη δεινές ήττες στο παρελθόν και τέσσερα χρόνια η ποδοσφαιρική ομάδα έφυγε από το προσκήνιο, τώρα εδώ και χρόνια η καλαθοσφαιρική ομάδα βρίσκεται εκτός προσκηνίου. Παλαιοί σημαντικοί για την πόλη άνθρωποι, νομικοί, μηχανικοί, επαγγελματίες, ένας απλός μαθηματικός όπως είμαι εγώ κάναμε μία ομάδα η οποία έχει σαν σκοπό, σαν παλιά φρουρά ας το πούμε, την εξωαγωνιστική υποστήριξη των θεμάτων της ομάδας, την προβολή της αλλά της ισονομίας που είναι απαραίτητη για να λειτουργήσει ένα σύστημα όπως είναι το σύστημα του αθλητισμού το οποίο δεν υπάρχει σήμερα.

Ο σύλλογος θα υποστηριχθεί στο σημείο που πάσχει και δυστυχώς πάσχει στις αποφάσεις, στην επιβολή δικαιοσύνης και ισονομίας. Αν δεν μπει μία τάξη δεν θα μπορέσει ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα να εξυγιανθεί

 

Για το ποιες είναι οι δράσεις αυτής της ομάδας είπε:

Θα σταλούν επιστολές διευκρίνησης μετά εξώδικα σε όλο το φάσμα που είχε συμμετοχή, και δεν είναι για λόγους ζηλοφθονίας, σε αυτό που ζήσαμε στον τελικό του κυπέλλου, πέσανε φωτοβολίδες και ο Άρης για κάτι τέτοια τιμωρήθηκε βάρβαρα από την πολιτεία και του στέρησαν πάρα πολλά. Ο αστυνομικός διευθυντής που ήταν υπεύθυνος στο γήπεδο και η αστυνομική διεύθυνση Αθηνών, ο εισαγγελέας αθλητικής βίας να μας ενημερώσουν ποιες ενέργειες κάνανε. Οι εικόνες ήταν σαφής στην τηλεόραση και δεν μιλά κανείς, γιατί όμως δεν μιλάει; Του χρόνου θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αν δεν πάρουμε καμία απάντηση, που είναι το πιθανότερο θα το κινήσουμε με άλλους τρόπους και έχουμε δυνατότητες τεράστιες σε αυτόν τον τομέα.

Η δεύτερη δράση είναι πολύ πιο σοβαρή. Ο κ. Θωμαΐδης πριν 15 μέρες ανέφερε ότι υπάρχει μια εισαγγελική παρέμβαση προανάκρισης για τις εκλογές της ΕΠΟ. Αυτοί οι άνθρωποι δικτατορεύουν επί του ποδοσφαίρου. Έπεσαν 4 εκατομμύρια από τον νικητή και 2,5 εκατομμύρια από τον ηττημένο σε δωροδοκίες ώστε να αγοραστεί η ψήφος.

Η πρώτη ενέργεια είναι να καλέσουμε τον κ. Θωμαΐδης δημόσια και ύστερα με εξώδικο παρέμβαση να κάνει δηλώσεις για το τι ξέρει. Στο ποδόσφαιρο ελέγχοντας την ΕΠΟ, ελέγχεις και τους 3-4 διαιτητές οι οποίοι κάθε βράδυ με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο συνδιαλέγονται στα καφέ και καθορίζουν την μοίρα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτή η ομάδα η οποία τράβηξε τα βάσανα της πολιτείας, της ΕΠΟ, τον κανονισμών που εφαρμόστηκαν επάνω της όλα αυτά τα χρόνια θα σταματήσουν και θα υπάρχει ισονομία.

 

Για το αν έρθει σε επαφή με τον κ. Καρυπίδη είπε:

Καμία σχέση δεν έχουμε, ούτε καλημέρα έχουμε πει. Αυτά είναι τα δύο κύρια πράγματα, δεν έχουμε καμία σχέση με την διοίκηση. Εμείς έχουμε κάποιες δυνατότητες στην κοινωνία και τις θέτουμε με πρωτοβουλία δική μας και αν μας πουν σταματήστε δεν θέλω να ασχολείστε με την ΕΠΟ, θα σταματήσουμε.

Για ποιο λόγο πήραν την πρωτοβουλία είπε:

Δεν είναι χόμπι αυτό είναι μία σοβαρή κίνηση που θα προστατεύσει αυτήν την ομάδα. Την πρωτοβουλία την πήραμε γιατί ο Άρης είναι γυμνός, τέσσερα χρόνια στα χωράφια δεξιά και αριστερά, με ένα μπάσκετ το οποίο κινδύνεψε να υποβιβαστεί, χαμένα χρήματα πάρα πολλά και από λάθη και από υπεξαιρέσεις αλλά και κυρίως μία βάρβαρη συμπεριφορά μίας πολιτείας που έρχεται τώρα με μία κυριολεκτικά γελοιογραφία εκλογών να αφήσει τον Ηρακλή στην Β’ Εθνική και τον Παναθηναϊκό να τον σώσει που χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά.

Ας μας πει ο αστυνομικός διευθυντής που ήταν υπεύθυνος μέτρων στο Ολυμπιακό Στάδιο που με κόφτη έκοβαν τα σίδερα, τι έγινε με αυτό το θέμα. Εκείνο που δεν θα κάνουμε είναι ότι ποτέ δεν θα πάμε στην FIFA. Δεν θα ασχοληθούμε ποτέ παρόλο που έχουμε την δυνατότητα και ξέρουμε που είναι αυτοί.

 

Για την επιστροφή της ομάδας στην Super League είπε:

Η επιστροφή της ομάδας πρέπει να εδραιωθεί. Για να γίνει αυτό θέλει πολύ καλή ομάδα και σωστή διαχείριση των εξωαγωνιστικών.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button