Ποδόσφαιρο

Μπαγκαλιάνης: «Καλύτερη δυνατή θέση και κύπελλο»

Ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης αναφέρθηκε στις συνθήκες επανέναρξης του Πρωταθλήματος και στάθηκε κυρίως στην εικόνα των άδειων κερκίδων.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Άρη παραχώρησε συνέντευξη στα κανάλια Novasports και στάθηκε στην απουσία του κόσμου. «Στο διάστημα της καραντίνας αυτό σκεφτόμουν. Είναι μεγάλο πλήγμα που δεν θα έχουμε τον κόσμο μας δίπλα. Το ποδόσφαιρο έχει λείψει από όλους. Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό στη ζωή μου. Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος, κάναμε ατομικές προπονήσεις, ακολουθούσαμε το πρόγραμμα της ομάδας αλλά όταν δεν είσαι με τους συμπαίκτες σου, να κάνεις λίγο τον ανταγωνισμό, δεν είναι το ίδιο».

Ο Μπαγκαλιάνης σημείωσε ότι άπαντες μπήκαν κατευθείαν στο κλίμα. «Δεν χρειάστηκε κάτι να κάνουμε, ήταν μέσα μας. Με το που πατήσαμε χορτάρι όλοι ήταν ενθουσιασμένοι», είπε και αναφέρθηκε στα Playoffs και στην πρεμιέρα με τον ΟΦΗ. «Κατεβαίνουμε στα play off για να πάρουμε την καλύτερη δυνατή θέση και να αξιοποιήσουμε το καλό ποδόσφαιρο αλλά ο μεγάλος μας στόχος είναι το Κύπελλο. Ο αγώνας με τον ΟΦΗ θα είναι ένα δύσκολος. Οι ομάδες θα προσπαθούν να προσαρμοστούν και στο ότι δεν θα υπάρχει κόσμος. Είμαστε δεμένοι, οικογένεια, όπως ήμασταν. Πιστεύω ότι το ματς θα κριθεί στα λάθη, στην κούραση πώς θα πάει το παιχνίδι, στις στημένες φάσεις».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button