ΔιεθνήΜπάσκετ

Μπέβερλι για ΝΒΑ: «Λυπηρό να μαθαίνουμε τα νέα από το twitter, πείτε μας αν θα παίξουμε μπάσκετ»

Ο Πάτρικ Μπέβερλι εξέφρασε το μεγάλο του παράπονο στο ΝΒΑ, καθώς αυτός και οι υπόλοιποι παίκτες της λίγκας δεν έχουν επίσημη ενημέρωση.

Την ίδια στιγμή που όλος ο κόσμος θεωρεί δεδομένο ότι οι ΝΒΑερς θα επιστρέψουν σύντομα στα παρκέ για προπονήσεις (κάποιοι κάνουν ήδη ατομικές προπονήσεις) και η σεζόν θα επανεκκινήσει τέλη Ιουλίου ή αρχές Αυγούστου, ο γκαρντ των Κλίπερς επιτέθηκε στο ΝΒΑ. Ο λόγος; Μαθαίνει τα νέα από το… twitter, όπως και όλος ο κόσμος, κάτι που δεν του αρέσει.

Είναι λυπηρό να μαθαίνουμε τα πράγματα που συμβαίνουν στον χώρο εργασίας μας από το twitter” δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο ESPN ο Μπέβερλι, για να προσθέσει: “Σίγουρα όλο αυτό είναι ωραίο και διασκεδαστικό να συμβαίνει, αλλά θέλουμε (σ.σ οι παίκτες) να μάθουμε τι συμβαίνει. Πείτε μας τι θα γίνει. Προκαλώ το ΝΒΑ. Χύνουμε αίμα, δάκρυα και ιδρώτα για την λίγκα και αισθανόμαστε ότι πρέπει να μας σεβαστεί και να μας πει τι συμβαίνει”.

Ο γκαρντ των Κλίπερς αποκάλυψε μάλιστα ότι αν και οι εγκαταστάσεις των Κλίπερς έχουν ανοίξει, ο ίδιος δεν έχει πάει στο γήπεδο, αφού “θα περιμένω να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες για το τι γίνεται πριν το κάνω. Θα βάλω την ασφάλεια της οικογένειάς μου πρώτα. Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος να παίξω τώρα, θέλω πρώτα να επιστρέψουν τα πράγματα στην κανονικότητα πριν πάρω μία απόφαση”.

Κλείνοντας, ο Μπέβερλι είπε ότι το μόνο που θέλει να μάθει αυτός και οι άλλοι παίκτες της λίγκας είναι αν θα παίξουν μπάσκετ:  “Εγώ είμαι περίεργος, πάντα πιστεύω ότι κάτι υπάρχει κάτω από μία πέτρα. Κάποιος ξέρει κάτι και όποια και αν είναι η απάντηση θέλουμε να ξέρουμε αν μπορούμε να παίξουμε μπάσκετ”.

Δείτε το VIDEO με την συνέντευξη του Μπέβερλι:

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button