ΕρασιτέχνηςΜπάσκετ
Μπάσκετ γυναικών: Κόντρα στον Πιερικό την Κυριακή (2/2)

O Άρης θα αντιμετωπίσει αύριο εντός έδρας τον Πιερικό Αρχέλαο στις 12:00 για τη 17η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Α2′ γυναικών.
Οι «κιτρινόμαυρες» βρίσκονται στην 7η θέση με ρεκόρ 6-9, ενώ η ομάδα της Κατερίνης είναι στην 6η θέση της βαθμολογίας με 8-6.
Αναλυτικά η ενημέρωση του Α.Σ. Άρης:
Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του ΑΡΗ Greek Spirit Car Rental ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και υποδέχεται αύριο (2.2) στις 12:00, τον Πιερικό στο «Nick Galis Hall», στο πλαίσιο της 17ηςαγωνιστικής τoυ πρωταθλήματος της Α2.
Ο κόουτς Κωτούλης θα έχει στην κατοχή του όλες τις αθλήτριες και θέλει η ομάδα να επιστρέψει στις νίκες και να σκαρφαλώσει στο βαθμολογικό πίνακα. Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ καλεί τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθεια των αθλητριών μας και να τις ωθήσουν στη νίκη.
Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας εισέρχονται κανονικά.
Καλή επιτυχία στην ομάδα μας.