Μπάσκετ

Μπάσκετ: Αυτούς του ξένους έχει δικαίωμα να πάρει ο Άρης όσο υπάρχει ban

Τους παίκτες τους οποίους έχουν δικαίωμα να αποκτήσουν οι κιτρινόμαυροι εφόσον παραμείνει το ban από την Fiba παρουσιάζει το YellowRadio.gr

Με τον Άρη να συνεχίζει να έχει το “βάρος” του ban της FIBA από την τρίτη Δεκεμβρίου του 2019, οι κιτρινόμαυροι θα έχουν συγκεκριμένες επιλογές για την νέα σεζόν σε περίπτωση που δεν μπορέσουν να άρουν το απαγορευτικό.

Οι… απλησίαστοι της τετράδας

Ο Άρης έχει το δικαίωμα να αποκτήσει αρκετούς ποιοτικούς παίκτες που είναι πολύ μακριά από τα οικονομικά του δεδομένα. Δεν υπάρχει λόγος να γίνει κουβέντα ούτε για παίκτες της ΑΕΚ όπως ο Λάνγκοφορντ και ο Ρέι, πόσο μάλλον για αυτούς του Παναθηναϊκού όπως ο Φριντέτ, ο Ράις ο Τόμας κλπ.

Για την ιστορία εάν βρεθεί κάποιος… τρελός ο Άρης μπορεί να πάρει τον Ματσιούλις, τον Σλότερ από την ΑΕΚ, τον Χάτσερ και τον Γκρέι, τον Μορέιρα τον Κίνγκσλεϊ από το Περιστέρι, τον Μπαμπ τον Λίποβι και τον Χολ από τον Προμηθέα αλλά κάτι τέτοιο είναι σχεδόν απίθανο να συμβεί.

Δεν μπαίνουν στο τραπέζι τα ονόματα των Αγκμπελέσε και Φλόιντ που παρά το ότι ο Άρης έχει δικαίωμα να τους αποκτήσει, όλα δείχνουν ότι την νέα σεζόν θα βρίσκονται στον Προμηθέα Πάτρας.

Οι καλύτεροι από το “5” και κάτω

Ο Άρης έχει επίσης την δυνατότητα να εντάξει στο ρόστερ του και αρκετούς από τους καλύτερους της φετινής Basket League, που όμως (κατά πάσα πιθανότητα) θα πάνε για μεγάλα συμβόλαια.

Το καλύτερο παράδειγμα είναι ο Μπράντον Ρας της Λάρισας, που όμως ακόμη και κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν φλέρταρε με Ευρωπαϊκές ομάδες, ενώ σε παρόμοια κατηγορία εντάσσονται οι Κρομά και Λοβ έκαναν πολύ καλή σεζόν στην Ρόδο ο Χάνλαν που ήταν ο ηγέτης του Ηρακλή και ο Χίκι που έδωσε και εκείνος πολλά πράγματα στην Λάρισα.

Ακόμη ο Σούλερ, ο Ντουρέν, ο Μολντοβεάνου, ο Άλμαν, o Ντέιβις, o Τζέρι Σμιθ, ο Έβανς και ο Άνταμ Σμιθ έκαναν από αρκετά έως πολύ καλές χρονιές.

Μένουν άλλοι 19…

Ακόμη υπάρχουν αρκετοί χρήσιμοι παίκτες για διάφορες δουλειές που μπορεί να μην ήταν πρωταγωνιστές, αλλά μπορούν να δώσουν πολλά πράγματα σε μία ομάδα.

Καλύτερα παραδείγματα είναι αυτά του Τέπιτς που αποδείχθηκε υπερ-χρήσιμος στον Ηρακλή, ο Σάαφτεναρ που δίνει βοήθειες στους ψηλούς και ο Μπεστ που προσέφερε φέτος σκορ από τον πάγκο.

Ακόμη υπάρχουν 16 ακόμη παίκτες που με τον κατάλληλο ρόλο μπορούν να δώσουν αρκετά πράγματα στην ομάδα. Αυτοί είναι οι Γλίμπερτ και Χάμοντ του Ηφαίστου, ο Ντάνιελς και ο Μπρέιζελτον από τον Κολοσσό, ο Χάρις από την Λάρισα, ο ΜακΓκιλ και ο Πέτροβιτς από τον Πανιώνιο, οι Γουάτσομ, Νταμ, Ντέιβις, Άουτλο και Ντεκοζί από το Λαύριο αλλά και οι Ραμόν Χάρις, Χότον, Λι και Γκόρντον από το Ρέθυμνο.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button