Ποδόσφαιρο

Μοχάναντ Αλί: «Είμαι φιλόδοξος για Ευρώπη, σημαντικός σταθμός για μένα ο Άρης»

Με αφορμή την επικείμενη άφιξή του στον Άρη, ο Μοχάναντ Αλί έδωσε συνέντευξη στο iraq.sports1.

Πιο συγκεκριμένα ο Ιρακινός διεθνής είπε:

“Αφού ο ατζέντης μου έλαβε αρκετές προσφορές σε ευρωπαϊκό επίπεδο, προχωρήσαμε στη μελέτη τους σε διάφορα επίπεδα προκειμένου να επιλέξω την καλύτερη επιλογή για το μέλλον μου/

Ορισμένες προσφορές δεν ανταποκρίνονταν στις προσωπικές μου φιλοδοξίες, καθώς προέρχονταν από ομάδες που απέχουν πολύ από το να αγωνίζονται στα ανταγωνιστικά ξένα πρωταθλήματα, οπότε δεν προτίμησα να μετακομίσω σε αυτές. Με όλο τον σεβασμό σε όλες τις προσφορές που έλαβα από τις ομάδες τις Αραβίας, αλλά η φιλοδοξία μου, όπως έχω δηλώσει σε περισσότερες από μία περιπτώσεις, είναι να είμαι στην Ευρώπη.

Η μετάβαση στην ελληνική ομάδα, τον Άρη Θεσσαλονίκης θα είναι για μια σεζόν, με την μορφή δανεισμού από την Ντουχάιλ, όπου θα είναι ένας σημαντικός σταθμός στην κατεύθυνσή μου να αγωνιστώ στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με την βοήθεια του Θεού.

Μπορεί να υπάρχουν κάποιες εμπειρίες από Ιρακινούς παίκτες σε ευρωπαϊκά γήπεδα που δεν ήταν επιτυχημένες, αλλά αυτό δεν θα αποθαρρύνει την αποφασιστικότητά μου να ακολουθήσω το όνειρό μου και να παρουσιάσω την θετική εικόνα ενός Ιρακινού επαγγελματία ποδοσφαιριστή.”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button