Ποδόσφαιρο

Μουστακίδης: “Στα δύσκολα όλοι ενωμένοι, η συσπείρωση φέρνει δύναμη και αποτέλεσμα πάντα”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Μπάμπης Μουστακίδης φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio και στην εκπομπή «Αθλητικό X-PRESS», με τον Γιώργο Τότσικα.

Ένα σχόλιο για το Παναχαϊκή-Άρης:

Από πλευράς αποτελέσματος πήραμε το ελάχιστο αλλά είναι σημαντικό γιατί έχεις διαφορά ασφαλείας από τον τρίτο, θα μπορούσαμε όμως να πάρουμε κάτι παραπάνω και η συνέχεια θέλει μεγάλη προσοχή για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως.

Όταν κάνεις πρωταθλητισμό, το πρώτο που σε νοιάζει είναι το αποτέλεσμα, η φιλοσοφία και η σκέψη ήταν στο ξεκίνημα να μην δεχτεί γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το γκολ ήταν πιο επιθετικός ο Άρης.

Ευτυχώς καταφέραμε έστω στο τέλος να πάρουμε τον πολύτιμο βαθμό και να είμαστε πιο ήσυχοι στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Απλά υπήρχε η εικόνα ότι η Παναχαϊκή είχε την υπεροχή λόγω της έδρας αλλά είδα μια ομάδα που έπαιζε πιο παθητικά και περίμενε τον αντίπαλο χωρίς να προσπαθεί τόσο. Ο Άρης έδειξε φοβισμένος και κλειδωμένος και αυτό δεν μου άρεσε και το κάναμε και πολλές φορές πέρσι απλά φέτος έχουμε την τύχη και την ρέντα με το μέρος μας και παίρνουμε τα αποτελέσματα.

Για το αν είναι ικανοποιημένος με την φιλοσοφία της ομάδας είπε:

Εγώ είμαι ικανοποιημένος με την φιλοσοφία της ομάδας γιατί την έφερε στην πρώτη θέση, όταν φτάνεις να φέρνεις ισοπαλίες τότε η πίεση και το άγχος μεγαλώνει, από εκεί και πέρα πρέπει να κρατήσουμε ότι η ομάδα είναι πρώτη.

Για τον Δημήτρη Σπανό και την φετινή ομάδα είπε:

Ξέρω πω λειτουργεί το σύστημα Άρης, το διαχειρίζεται ο προπονητής και προσπαθεί να κάνει την δουλειά του σωστά, έρχονται και τα άσχημα και τα καλά και αντιμετωπίζει την κατάσταση ρεαλιστικά. Ασχολείται πάντα με αυτό που προσφέρει η ομάδα του και έχει την δική του φιλοσοφία που κρατάει την ομάδα ψηλά και καλά.

Μου αρέσει η φετινή κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα και ότι πλέον δεν λέγονται μεγάλα λόγια φέτος που είναι πολύ σημαντικό. Όταν κάνεις πρωταθλητισμό είσαι στόχος και πρέπει να το αντέξεις.

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Άρης και ο κόσμος του είπε:

Είμαστε τον πιο κρίσιμο μήνα του πρωταθλήματος και προσπαθούμε να βγάλουμε τα μάτια μας μόνοι μας. Αυτή η γκρίνια με το να ισοπεδώνουμε τα πάντα πρέπει να σταματήσει, είναι λογικό να γίνουν και λάθη. Όλοι πρέπει να είναι ενωμένοι σε αυτό το στόχο της ομάδας και να μην καταστρέφουμε τα πάντα ενώ βλέπουμε ότι γίνεται προσπάθεια, πρέπει  κάθε εβδομάδα να είσαι έτοιμος.

Πρέπει να βοηθήσουμε και τα παιδιά που δέχτηκαν μεγάλο βάρος και συνεχίζουν να δέχονται γιατί άλλες μεταγραφές δεν θα γίνουν και αυτοί θα τα βγάλουν πέρα.

Για τον ΟΦΗ είπε:

Μπορεί ο ΟΦΗ να δείχνει πιο φρέσκος και πιο αποτελεσματικός αλλά ο Άρης πρέπει και μπορεί να δείξει το πρόσωπο του.

Για τα 3 κρίσιμα παιχνίδια είπε:

Τα πράγματα πάνε καλά αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε στον ίδιο βαθμό εκκίνησης με τον ΟΦΗ,

Ένα μήνυμα στον κόσμο:

Στα δύσκολα όλοι ενωμένοι, η συσπείρωση φέρνει δύναμη και αποτέλεσμα πάντα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button