Ποδόσφαιρο

Μουστακίδης: “Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να επιστρέψει!Θα κερδίσει το παιχνίδι με τον ΟΦΗ”

Ο παλαίμαχος παίκτης του Άρη Μπάμπης Μουστακίδης, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για το βαθμολογικό προβάδισμα του Άρη:

Σίγουρα παίρνεις ένα προβάδισμα μεγάλο από τους αντιπάλους, όπως είπε και ο προπονητής δεν τελειώνει τίποτα. Έχουμε προβάδισμα ήδη με τους 7 βαθμούς διαφορά από τον τρίτο και σίγουρα με μια νίκη στο προσεχές παιχνίδι, διασφαλίζεις πολλά πράγματα και στέλνεις και ένα μήνυμα ότι είσαι πιο άνετος και μετά εξαρτώνται όλα από την δική μας κατάσταση και απόδοση.

Σοβαρότητα είναι το παν σε μια ομάδα, σίγουρα θα το χαιρόμαστε και θα παίρνουμε αυτοπεποίθηση, αλλά δεν τελείωσε τίποτα από την 7η αγωνιστική.

Είναι ικανοποιημένος ο προπονητής όπως και όλοι μας, αλλά γενικώς έχουμε μια μέτρια εικόνα στο γήπεδο και αυτό είναι που θα πρέπει να διορθώσει η ομάδα. Παίζουμε με την φωτιά και δεν έχουμε καεί και αυτό δείχνει τον χαρακτήρα της ομάδας και την ποιότητα των παικτών.

Για το παιχνίδι του Άρη με τον ΟΦΗ:

Έχει την δυναμική και την ένταση να γυρίσει τα παιχνίδια, μπορεί, αλλά μην τα θεωρούμε όλα δεδομένα, γιατί η μπάλα τιμωρεί και θα βρεθούμε προ εκπλήξεως.

Τώρα που έχεις την ευκαιρία και είσαι πιο δυνατός στο πρωτάθλημα, πρέπει να συνεχίζεις να το δείχνεις και ξέρω ότι ο Άρης θα κερδίσει το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ.

Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να επιστρέψει. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Χαριλάου την Κυριακή.

Είναι μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε το 8 στα 8,  ο ΟΦΗ θα έρθει να παίξει σκληρά, αλλά εμείς είμαστε πολύ καλά γυμνασμένοι, έχουμε καλή ποιότητα παικτών, παίζουν έξυπνα για το αποτέλεσμα και να δούμε και φάσεις.

O ΟΦΗ από την άλλη παίζει κλειστά και μυαλωμένα και θα κοιτάξει να κρατήσει το 0-0, ήρθε η ώρα μας να κάνουμε το πρώτο μας καλό ημίχρονο σαν Άρης.

Για την φετινή εικόνα του Άρη σε σχέση με πέρσι:

Πέρσι ήμασταν συνέχεια με το να κυνηγάμε δύο ομάδες με το να κυνηγάμε τους διαιτητές και να ασχολούμαστε με άσχετα πράγματα και όχι με την εικόνα και το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας. Φέτος αυτό έχει αλλάξει κοιτάνε την ομάδα και το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αυτό είναι πολύ υγιές για μια ομάδα και πόσο μάλλον για τον Άρη.

Πάντα στα παιχνίδια μπορεί ένας διαιτητής να κρεμαστεί από του επόπτες, αλλά καλό είναι να μην στεκόμαστε σε αυτό και επειδή έχουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα επισκιάζονται αυτά τα περιστατικά. Η ομάδα δεν πρέπει να αποπροσανατολιστεί.

Μπαίνουμε νωχελικά δεν μπαίνουμε φοβισμένα, έχουμε κακές στιγμές που δίνουν στον αντίπαλοι την ευκαιρία να μπει πιο καλά στο πρώτο κομμάτι του αγώνα, αλλά η ομάδα είναι πολύ καλά δουλεμένη και γυμνασμένη. Πρέπει να βγάζουν τον καλό τους εαυτό οι παίκτες.

Είναι πολλές ομάδες που καραδοκούν, ο Άρης χρειάζεται στήριξη, γιατί υπάρχουν οι κάρτες, οι τραυματισμοί, είναι και αρχή του πρωταθλήματος. Και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ότι παρουσιαστεί.

Μέχρι στιγμής η ομάδα είναι δυνατή, είναι πρώτη, παίρνει αποτελέσματα και πρέπει να συνεχιστεί δεν έγινε τυχαία, είναι αγωνιστική προσπάθεια. Έχουμε παίκτες που μπορούν να δώσουν ουσία και ο Διαμαντόπουλος παίζει ρόλο στο αγωνιστικό κομμάτι που πετυχαίνει τα γκολ. Είναι υγεία για την ομάδα αυτό.

Για τον ΟΦΗ:

Έχω επικοινωνία με κάποια παιδιά, υπάρχει  μια μικρή κρίση εσωτερική στην ομάδα, αυτό που μου βγάζει είναι αυτό που σε κάποια κομμάτια το είχαμε εμείς πέρσι, αυτήν την φαγωμάρα γιατί όταν θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό  και μένεις πίσω σε βαθμούς, υπάρχει η γκρίνια και η μουρμούρα στην ομάδα.

Για τον Δημήτρη Σπανό:

Μακάρι ο άνθρωπος να συνεχίσει έτσι γιατί βγάζει υγεία σε πολλά παιχνίδια, πραγματικά αναγνωρίζει ότι δεν είμασταν καλοί στο μεγαλύτερο κομμάτι αλλά το καλό μας 20  λεπτό μας έδωσε την νίκη, αλλά την Κυριακή πρέπει από το πρώτο λεπτό να μπούμε δυνατά.

Η ομάδα μας δείχνει με την παρουσία της πολλά πράγματα και ουσιαστικά. Αφού μιλάμε για 4 γράμματα που λέγονται Άρης και ξέρουμε ότι η ομάδα είναι πάνω από όλους.

Να έχουμε μια καλή παρουσία γιατί είναι οξύμωρο να κερδίζεις ένα παιχνίδι και από μια βλακεία να χαλαστεί η εικόνα, μην δίνουμε τροφή στους αντιπάλους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button