Μπάσκετ

Μοράντ: “Το επίπεδο των προσόντων εδώ είναι ιδιαίτερα υψηλό και το στιλ μπάσκετ είναι διαφορετικό από αυτό που είχα συνηθίσει”

Ο Ντεμέτρις Μοράντ έχει αρχίσει να αισθάνεται πιο άνετα μέσα στην ομάδα, ακόμα σαφώς προσπαθεί να προσαρμοστεί στο νέο στιλ μπάσκετ που βρήκε στην Ευρώπη και μοιράστηκε τις σκέψεις του σε δηλώσεις που έκανε σε εφημερίδα της Φλόριντα.

Ο Αμερικανός σέντερ δοκιμάστηκε για ένα μήνα από τον Παναγιώτη Γιαννάκη και εν τέλει υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών (1+1+1) διότι πείστηκαν όλοι ότι μπορεί να προσφέρει λύσεις και αποτελεί αξιόλογο πρότζεκτ. Ο Μοράντ σε δηλώσεις στην Daily News της Νάπολης, στη Φλόριντα περιέγραψε τις πρώτες του στιγμές στην Ελλάδα και τον Άρη.

“Το επίπεδο των προσόντων εδώ είναι ιδιαίτερα υψηλό και το στιλ μπάσκετ είναι διαφορετικό από αυτό που είχα συνηθίσει, δεν ξέρω καν πώς να το εξηγήσω αυτό. Οι προπονητές και οι συμπαίκτες μου μιλούν πολύ καλά αγγλικά και θα έχουμε μια εξαιρετική σεζόν από τη στιγμή που μάθουμε ο ένας τον άλλον”, είπε ο Αμερικανός σέντερ, προσθέτοντας πως “παίζω αρκετά καλά, αλλά για να είμαι ειλικρινής θα μπορούσα να είμαι σε ακόμα καλύτερη φόρμα, αν και είμαι καλά από αγωνιστικής κατάστασης”.

Δηλώσεις έκανε και ο Αμερικανός ατζέντης του Μοράντ, Μάρκο Καλίζ, τονίζοντας πως:

Ο Άρης παίζει γρήγορα, μπάσκετ σε υψηλό ρυθμό και ο Ντεμέτρις είναι παίκτης που έχει τέτοια χαρακτηριστικά για να υποστηρίξει αυτό το στιλ. Τρέχει πολύ καλά το γήπεδο, προστατεύει σωστά το καλάθι. Μπορεί να πάει το επόμενο επίπεδο, μπορεί να βελτιώσει το παιχνίδι του. Δεν βρίσκεις πολλούς παίκτες σαν αυτόν σήμερα” και πρόσθεσε: “Το ότι ο Άρης παίζει και στο Τσάμπιονς Λιγκ δίνει στον Μιτς (το χαϊδευτικό του Μοράντ) πιο μεγάλη προοπτική από το να έπαιζε μόνο στην Ελλάδα. Ανοίγονται πόρτες. Μου λένε (οι άνθρωποι του Άρη) ότι δουλεύει μέρα νύχτα. Βελτιώνεται μέρα με τη μέρα αυτές τις βδομάδες”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button