ΑπόψειςΜπάσκετ

Μια νέα αρχή σε κίτρινο φόντο

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ονομάζομαι Ιωακείμ Αραμπατζής. Ο Άρης είναι κάτι παραπάνω από μια απλή ασχολία της καθημερινότητας μου και είναι μεγάλη τιμή για μένα να αποτελέσω μέλος του yellowradio.gr.

Μπορεί κάποιος να με χαρακτηρίσει σαν «ρομαντικό» ή «παρελθοντολάγνο» και θα εξηγήσω το γιατί. Είμαι λάτρης της ιστορίας της ομάδας και ολίγον τι μπασκετικός. Από μικρός μου άρεσε να κρατάω αρχείο για οτιδήποτε αφορά την ομάδα. Για αυτό λοιπόν από τον Ιούνιο του 2014 έχω την σελίδα «Aris Thessaloniki B.C. Retro» όπου και προσπαθώ να αναδείξω άγνωστες ιστορίες και φωτογραφίες για την ομάδα μπάσκετ. Ένα εγχείρημα που έχει βρει ανταπόκριση και από παλαίμαχους αθλητές, δημοσιογράφους αλλά και φιλάθλους άλλων ομάδων, πράγμα το οποίο θεωρώ ιδιαίτερα τιμητικό για τον σύλλογο.

Ήμουν συντάκτης στο AllAboutARIS από το 2016 έως το 2019 ενώ το ίδιο διάστημα έχω πάρει συνεντεύξεις παλιών ποδοσφαιριστών διαφόρων ομάδων για το Sport-retro.gr.

Πέρα από τις όποιες συστάσεις για το άτομο μου θεωρώ πως το βασικότερο είναι να ξέρουμε ότι ο αθλητισμός είναι πολιτισμός. Οι αθλητές επηρεάζουν με τις πράξεις τους την πλατιά μάζα ενώ μέσα από διάφορες ενέργειες εκτός των 4 γραμμών μπορούν να βοηθήσουν την κοινωνία. Για τους φιλάθλους η ενασχόληση με τα αθλητικά δρώμενα αποτελεί κάτι σαν θρησκεία και επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα τους.

Από την μεριά μας θεωρώ υποχρέωση για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση, να μπορούμε να εκφράζουμε τις απόψεις μας και πάνω από όλα να ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε. Θα τα λέμε λοιπόν από εδώ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button