Μια μεταγραφή έκανε άνω κάτω την Αράζ
Ο Άρης θα αντιμετωπίσει την Αράζ στο πλαίσιο της δεύτερης προκριματικής φάσης του Conference League και σύμφωνα με ιστοσελίδα του Αζερμπαϊτζάν η προσεχής αντίπαλός του δεν διανύει την καλύτερη περίοδό της καθώς μια μεταγραφή προκάλεσε εσωτερικά ζητήματα!
Οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν την Αράζ Ναχτσεβάν στις 24 και 31 Ιουλίου, στην παρθενική παρουσία του συλλόγου από το Αζερμπαϊτζάν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «futbolinfo.az», το κλίμα στην Αράζ δεν είναι καθόλου καλό λόγω διαφωνίας του προπονητή με τον τεχνικό διευθυντή για μια μεταγραφή αλλά και την αντίδραση των παικτών για το ποσό αυτής! Για την ακρίβεια αναφέρει ότι ο Τζεϊχούν Σουλτάνοφ ο οποίος ξεπέρασε τον ρόλο του συμβούλου και ουσιαστικά λειτουργεί ως τεχνικός διευθυντής προχώρησε στη μεταγραφή του Πάτρικ Αντράντε από την Καραμπάκ παρότι o 32χρονος μέσος δεν ήταν στο πλάνο του προπονητή.
«Δημιούργησε πρόβλημα αυτή η μεταγραφή. Ο Αντράντε αποκτήθηκε από την Καραμπάκ με μηνιαίες απολαβές, σχεδόν διπλάσιες, από αυτές που λάμβανε στην πρώην ομάδα του. Ο Ελμάρ Μπαχτσίγιεφ δεν τον θεωρεί χρήσιμο παίκτη και πιστεύει ότι η παροχή του συγκεκριμένου μισθού θα διαταράξει την ισορροπία στην ομάδα. Φοβάται ότι θα δυσαρεστηθούν οι υπόλοιποι ξένοι παίκτες», αναφέρει μεταξύ άλλων.
Κατά το ίδιο δημοσίευμα ο συγκεκριμένος παίκτης θα εισπράξει περί των 40.000 δολαρίων τον μήνα καθώς επίσης και ότι… «ήδη ο Φελίπες Σάντος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του και θέλει να αποταθεί στη διοίκηση. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου βρίσκεται σε ισχύ αλλά είπε ότι δεν σκοπεύει να αποδεχθεί αυτή την κατάσταση».




